ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύμφωνο για την ασφάλεια συζητούν Κύπρος - Γαλλία

Σύμφωνο για την ασφάλεια συζητούν Κύπρος - Γαλλία

Πολύ κοντά σε συμφωνία στα θέματα της ασφάλειας βρίσκονται Γαλλία και Κυπριακή Δημοκρατία. Οι συζητήσεις προχωρούν με γρήγορα βήματα και αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις. Επίκεντρο των συζητήσεων είναι το θέμα της ενεργειακής ασφάλειας, το οποίο προτάσσεται από τη Λευκωσία.

Την ίδια ώρα, σε ό,τι αφορά τα επιχειρησιακά, σαφώς και το ενδιαφέρον βρίσκεται στην αξιοποίηση του λιμανιού στη ναυτική βάση στο Μαρί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της κυπριακής εφημερίδας Φιλελεύθερος, η Γαλλίδα υφυπουργός Άμυνας, η οποία βρέθηκε προ ημερών στην Κύπρο για να επισκεφθεί το γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκολ, που βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή μας, είχε συνάντηση με τον Κύπριο υπουργό Άμυνας, Σάββα Αγγελίδη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, την Παρασκευή 5 Απριλίου, καθώς ο Κύπριος αξιωματούχος επέστρεφε από ταξίδι του σε ΗΠΑ και Βρετανία και η Γαλλίδα υφυπουργός αναχωρούσε από την Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι το Μαρί για επί τόπου μελέτη του χώρου επισκέφθηκαν ομάδες Γάλλων ειδικών για σκοπούς που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό και κατασκευή ναυστάθμου. Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν συζητά δημιουργία ναυτικής βάσης από τρίτη χώρα, αλλά χρήση της κι αυτό που θα γίνει είναι η επέκταση και αναβάθμιση της υφιστάμενης.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από philenews


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video