ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Π.Ψωμιάδης: Όχι στην απομάκρυνση του Α.Τ. Λευκού Πύργου από την Αριστοτέλους

Σχολιάζοντας την επικείμενη απομάκρυνση του ΑΤ Λευκού Πύργου από την πλατεία Αριστοτέλους, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η δρομολογούμενη απομάκρυνση του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου από την πλατεία Αριστοτέλους θα σημάνει την οριστική παράδοση του κέντρου της Θεσσαλονίκης στην εγκληματικότητα.

Σε αυτή την πλατεία – σύμβολο της πόλης που πλέον έχει καταντήσει από το ύψος της Ερμού και πάνω γκέτο λαθρομεταναστών, με τις συγκρούσεις μεταξύ των αλλοδαπών να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, η λειτουργία του αστυνομικού τμήματος ήταν το τελευταίο οχυρό τήρησης της νομιμότητας. Μεταφέρω δημόσια την κραυγή αγωνίας κατοίκων και καταστηματαρχών της περιοχής, πως την επόμενη ημέρα της μεταφοράς του ΑΤ η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αυτή η περαιτέρω υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας και ο διασυρμός της εικόνας της Θεσσαλονίκης στους επισκέπτες δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά.

Καλώ όλους τους αρμόδιους φορείς να αναζητήσουν πρόσφορους, λειτουργικούς χώρους για τη μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος σε περιοχή πλησίον της σημερινής, εάν και εφόσον δεν μπορεί να αποτραπεί η εγκατάλειψη του κτιρίου στην πλατεία Αριστοτέλους. 

Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα βρούμε τα χειρότερα μπροστά μας…»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video