ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης της επαρχιακής οδού Σταυρού – Ολυμπιάδας

Τις εργασίες αποκατάστασης της επαρχιακής οδού Σταυρού - Ολυμπιάδας, σε έναν  από τους σημαντικότερους επαρχιακούς δρόμους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, επιθεώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, κα. Βούλα Πατουλίδου, παρουσία και του Δημάρχου Βόλβης κ. Διαμαντή Λιάμα.

«Στόχος μας είναι η αποκατάσταση του οδοστρώματος να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου» ανέφερε η κα. Πατουλίδου τονίζοντας ότι «η επαρχιακή αυτή οδός είναι πολύ σημαντική για την τουριστική κίνηση, όχι μόνο στο Δήμο Βόλβης, αλλά και στη βόρεια Χαλκιδική. Ταυτόχρονα όμως εξυπηρετεί πολλά διερχόμενα βαρέα οχήματα σε όλη τη διάρκεια του έτους, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί σοβαρότατες φθορές.»
Περιγράφοντας τις εργασίες που πραγματοποιούνται, η κα. Πατουλίδου  ανέφερε ότι «σε όλο το δρόμο, που διασχίζει τη Ρεντίνα και το Σταυρό (οδοί Γ. Παπανδρέου και Παλαιολόγου) μέχρι την Ολυμπιάδα, θα γίνουν εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις, ενώ θα κατασκευαστεί και δίκτυο αποχέτευσης»

Τέλος η κα. Αντιπεριφερειάρχης, απευθυνόμενη και στον Δήμαρχο Βόλβης κ. Λιάμα, τόνισε χαρακτηριστικά «τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης με το Δήμο Βόλβης στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και με όλους τους Δήμου,ς με σκοπό την εξυπηρέτηση των διερχόμενων οχημάτων αλλά και την ασφάλεια των οδηγών. Αναλαμβάνοντας  τη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το 2014 με επικεφαλή τον Απόστολο Τζιτζικώστα, εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας συνεχώς, καταθέτοντας υλοποιήσιμους και βιώσιμους προϋπολογισμούς, με στόχο την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας και την εξυπηρέτηση των πολιτών.»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video