ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συμβουλές για να τρώτε υγιεινά στα ταξίδια σας

Το γεγονός ότι βρίσκεστε σε ταξίδι αποτελεί και την καλύτερη δικαιολογία για να… παραστρατήσετε και να τρώτε ό,τι βρίσκετε μπροστά σας. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι δεν πρέπει να προσέχετε και να προετοιμαστείτε καταλλήλως, έτσι ώστε στην επιστροφή σας να μην έχετε να κάνετε με επιπλέον κιλά.

Κανείς δεν θέλει η ζυγαριά να ανεβαίνει προς τα πάνω, γι αυτό ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να μείνετε fit ακόμη και κατά την διάρκεια των ταξιδιών σας.

Πάρτε προμήθειες για το ταξίδι
Προτιμήστε υγιεινά σνακ για εκείνες τις ώρες που θα σας πιάσει μια μικρή… λιγουρίτσα. Αποφύγετε μπισκότα και τσιπς που προσθέτουν επιπλέον θερμίδες και επιλέξτε φρούτα που μεταφέρονται και τρώγονται εύκολα στο πόδι, διάφορους ξηρούς καρπούς (άκρως υγιεινοί και νόστιμοι), καθώς και μπάρες ενέργειας.

Η σωστή ενυδάτωση βοηθάει
Μην παραλείπετε να ενυδατώνεστε καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Έχετε πάντα μαζί σας ένα μπουκαλάκι νερό, έτσι ώστε όταν διψάσετε να μην χρειαστεί να κατατρέξετε σε κάποιο αναψυκτικό ή μια παγωμένη μπύρα. Μπορείτε να έχετε στην τσάντα σας και κάποιον ατομικό χυμό ή τσάι, χωρίς ζάχαρη φυσικά.

Μην παραμελείτε το πρωινό σας
Το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας δίνει μεγάλη ενέργεια για την ημέρα που ξεκινάει. Μην παραλείπετε ποτέ το πρωινό σας και φροντίζετε πάντα να είναι πλούσιο, έτσι ώστε να σας κρατήσει για περισσότερη ώρα και να μην χρειαστεί να ξανατσιμπήσετε κάτι άμεσα.

Επιλέγετε πάντα σαλάτες και λαχανικά
Οι πράσινες σαλάτες και τα λαχανικά αποτελούν το ιδανικότερο συνοδευτικό για το κυρίως πιάτο σας. Αυτό είναι κανόνας στη διατροφή. Έτσι, μην τα παραλείπετε κάθε φορά που τρώτε έξω, γιατί το ότι βρίσκεστε σε διακοπές δεν αποτελεί πια δικαιολογία.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video