ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ.

"Έχω επανειλημμένα αναφερθεί στην ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βέροιας τη θέση μας γύρω από την ταπεινωτική συνθηκολόγηση των Πρεσπών. 
Για τον κύριο Βοργιαζίδη, η άρνηση του να εκδοθεί ένα, έστω, ψήφισμα κατά της Συμφωνίας, προσδοκώντας (μάταια) στη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, καθιστά ξεκάθαρη τη θέση του.

Η κ. Μπατσαρά προβάλλει μεταξύ άλλων ως υποψήφιο σύμβουλο ένθερμο υποστηρικτή της κατάπτυστης συμφωνίας και αρνείται να αρθρώσει δημόσια ξεκάθαρο πολιτικό ρόλο. Τα καλά και συμφέροντα βλέπετε.. 
Για εμάς στο συνδυασμό 'Δικαίωμα για νέα Βέροια' δεν κουραζόμαστε να επαναλαμβάνουμε πως πρόκειται για μια προδοτική συμφωνία που παραχωρεί στους βόρειους γείτονες μας τα πάντα, όνομα, ταυτότητα, γλώσσα, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου με ολέθριες συνέπειες, ήδη ορατές, για την Πατρίδα μας, όπως το μείζον ζήτημα με τα μακεδονικά προϊόντα και τις συνακόλουθες περαιτέρω ζημίες στην οικονομία μας. Tο αυτοδιοικητικό δίλλημα είναι αν θα βάλουμε στο επίκεντρο την αλήθεια και τα συμφέροντα του Eλληνισμού η το ψέμα και τα αλλότρια συμφέροντα.,Εμείς με το χέρι στην καρδιά είμαστε με την αλήθεια και τα συμφέροντα του Ελληνισμού.
Δεσμεύομαι προσωπικά ενώπιον των συνδημοτών μου, πως ως Δήμαρχος Βέροιας θα αξιοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο, θα συνεργαστώ με όλους τους φορείς της Μακεδονίας ώστε η συνθήκη αυτή να βουλιάξει για πάντα στα νερά των Πρεσπών. Η πρωτεύουσα της Ημαθίας που έχει ως ιστορική έδρα το λίκνο του Μακεδονικού Ελληνισμού, τη Βεργίνα, θα είναι πρωτοπόρα στο δίκαιο αγώνα για την επιστροφή της λογικής και την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας".
Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας
"Δικαίωμα για Νέα Βέροια"

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video