ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ - ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ

"Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες μας στην καθημερινότητα τους είναι το εγκαταλελειμμένο αγροτικό οδικό δίκτυο, οι δυσκολίες που συναντούν για να φτάσουν στα χωράφια και τις κτηνοτροφικές μονάδες τους.
Η αδιαφορία για τη διάνοιξη νέων (όσο ήταν στην αρμοδιότητα των δήμων) και τη συντήρηση  των υπαρχόντων δρόμων είναι διαχρονική στο δήμο Βέροιας: ξεκινά από την εποχή της κυρίας
Ουσουλτζόγλου και φτάνει μέχρι το σήμερα, με το πολιτικό της τέκνο, τον κ. Βοργιαζίδη να βαδίζει στα χνάρια της. Από το κάδρο των ευθυνών δεν μπορούν να απουσιάζουν οι συνεργάτες τους, πρώην και νυν αντιδήμαρχοι, που διεκδικούν σήμερα τη δημαρχία, θέλοντας να πείσουν τους πολίτες πως αυτοί δεν φταίνε για τίποτα...
Εμείς κοιτάμε τους αγρότες μας στα μάτια και δεσμευόμαστε πως θα πιέσουμε προς πάσα κατεύθυνση για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του αγροτικού οδικού δικτύου, με τις απαραίτητες ασφαλτοστρώσεις και ό,τι άλλο κριθεί απαραίτητο ώστε να βοηθήσουμε εμπράκτως τους στυλοβάτες του πρωτογενούς τομέα και όχι μόνο στα λόγια. 
Στόχος μας να εξασφαλίσουμε το αυτονόητο, την ταχύτερη και ασφαλέστερη μετακίνηση των αγροτών αλλά και την ταχύτερη μεταφορά των προϊόντων.
Αυτοί που τόσα χρόνια τώρα δεν έπραξαν ούτε τα βασικά, υπόσχονται τώρα λαγούς με πετραχήλια. Φτάνει πια. Δοκιμαστήκατε και πήρατε κάτω από τη βάση. Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε!

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας
"Δικαίωμα για νέα Βέροια

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video