ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το ακραίο μαύρισμά της κάνει τον κόσμο να νομίζει πως ανήκει σε… άλλη φυλή

«Δεν είμαι ρατσίστρια, μου αρέσει απλώς το μαύρισμα», ισχυρίζεται μια νεαρή σπουδάστρια που έχει κολλήσει με το χρώμα του δέρματός της.

Η 22χρονη και κατάλευκη Hannah Tittensor από το Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας είναι εθισμένη, όπως λέει, στο μαύρισμα από εκείνες τις διακοπές που έκανε το 2015 στην Τουρκία και πήρε ένα πολύ ωραίο σοκολατί χρώμα.

Για το μαύρισμά της χρησιμοποιεί βέβαια κάθε νόμιμο και παράνομο βοήθημα, ακόμα και απαγορευμένες ουσίες που κάνουν το δέρμα να μαυρίζει πολύ γρηγορότερα κάτω από τον ήλιο ή τη λάμπα.

Παρά το γεγονός ότι παραδέχεται πως έχει φτάσει πολύ μακριά για το πάθος της, ομολογεί πως δεν μπορεί να σταματήσει. Έχει πείσει μάλιστα και τον 23χρονο σύντροφό της Ben Dunlop να κάνει το ίδιο, λες και πρόκειται για διαγωνισμό ομοιομορφίας.

«Όλοι το κάνουν», λέει, «έχει γίνει μόδα στην πόλη», αποκαλύπτοντας πως δεν είναι ο μόνος άνθρωπος στο Μπέλφαστ που αρέσκεται σε χρωματισμούς επιδερμίδας που παραπέμπουν στη μαύρη φυλή.

Το ολότελα μαύρο δέρμα της της έχει φέρει ωστόσο και κριτική: «Κάποιοι με κατηγορούν ότι προσπαθώ να μοιάζω με μαύρη γυναίκα. Δεν προσπαθώ καθόλου κάτι τέτοιο, μου αρέσει απλώς ο τρόπος που δείχνει το δέρμα μου υγιές και εκτυφλωτικό με το μαύρο χρώμα του».

«Είμαι απλώς ένα λευκό κορίτσι που του αρέσει το ακραίο μαύρισμα, γιατί δεν το καταλαβαίνετε αυτό;», διαμαρτύρεται για όσους την κατηγορούν για ρατσισμό και φυλετικό σφετερισμό.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιεί ωστόσο δεν είναι μόνο ότι απαγορεύονται, είναι κυρίως ότι δεν έχουν ελεγχθεί οι συνέπειές τους στον οργανισμό. Η Hannah δεν πείθεται πάντως από όλα αυτά και δεν είναι έτοιμη να εγκαταλείψει το μαύρο δέρμα της για χάρη της υγείας…


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video