ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η διαφορά των 30 χρόνων δεν τους εμποδίζει να κάνουν όνειρα για παιδί

Η Mindy είναι 27 χρονών, ο Larry 57 και πλέον κάνουν οικονομία για να μαζέψουν λεφτά για μια επέμβαση εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Με 95% ποσοστό επιτυχίας, το ζευγάρι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κάνει ήδη όνειρα για ένα παιδί, παρά το γεγονός ότι ο Larry έχει προβλήματα γονιμότητας.

Ο ίδιος έχει βέβαια έναν γιο που είναι μάλιστα στην ίδια ηλικία με τη Mindy, ακριβώς 27 ετών.

Όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε, εκείνη δεν ήθελε παιδιά, όσο ο γάμος τους κοντοζυγώνει όμως η Mindy άλλαξε μυαλά: «Έχουμε πάρει την απόφαση για το τι θα κάνουμε με την εγκυμοσύνη στο μέλλον. Είναι πραγματικά μια μεγάλη απόφαση ζωής … Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, ήμουν εντάξει με το να μην αποκτήσω παιδιά. Ήξερα και καταλάβαινα πως ο Larry δεν μπορεί να κάνει».

Η τεχνική στην οποία θα υποβληθεί το ζευγάρι είναι γνωστή ως μια απλούστερη εκδοχή της εξωσωματικής γονιμοποίησης, κοστίζει όμως πολλά, αναγκάζοντάς τους σε αιματηρές οικονομίες.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Οχάιο των ΗΠΑ το 2012, όταν ο συνταξιούχος σήμερα αστυνομικός Larry ήταν ο πρώτος που ανταποκρίθηκε σε ένα μικρό τροχαίο που είχε η Mindy. Παρά το γεγονός ότι εκείνη τον χαρακτήρισε «γλυκό, αλλά λίγο μεγάλο», σύντομα άρχισαν τα πονηρά ραντεβουδάκια.

«Έχω κερδίσει το λαχείο με τη Mindy», λέει εκείνος, «ξέρετε, κοιτάζεις εμένα και μετά κοιτάς εκείνη και συνειδητοποιείς πως υπάρχει μια καλή διαφορά ηλικίας». Ο κόσμος, όπως λένε, τους παίρνει για μπαμπά και κόρη, εκείνοι δεν σκάνε ωστόσο από τα στραβά βλέμματα.

Πρόβλημα με τη σχέση τους είχε και ο γιος του Larry, Bruce, ο οποίος πέρασε 2 ολόκληρα χρόνια αποξενωμένος από τον πατέρα του. «Φυσικά και είναι παράξενο που είναι νεότερη ακόμα και από μένα», λέει ο γιος που τα έχει ξαναβρεί πια με τον πατέρα του: «Μπορώ όμως να δω πως είναι πολύ πιο χαρούμενος από τον πρώτο του γάμο».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video