ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση εργασίας για τη θεσμοθέτηση της ΑΒΣ Καλοχωρίου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Δήμου Δέλτα, στη Σίνδο, με θέμα την θεσμοθέτηση της Άτυπης Βιομηχανικής Συγκέντρωσης Καλοχωρίου, μεταξύ του Δημάρχου Ευθ. Φωτόπουλου, στελεχών του Δήμου και στελεχών της εταιρίας «Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ»,
στην οποία η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης έχει αναθέσει τη σχετική μελέτη. Στόχος της πρωτοβουλίας του ΥΠΟΙΑΝ είναι η πολεοδομική οργάνωση και περιβαλλοντική εξυγίανση της ΑΒΣ Καλοχωρίου.

«Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2017 υποβάλλοντας τη σχετική ιδέα – πρόταση στο ΥΠΟΙΑΝ στα πρότυπα της ΑΒΣ των Οινοφύτων στην Αττική, κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά. Η συγκεκριμένη περιοχή εκατέρωθεν της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, παρά τα προβλήματα υποδομών που προκλήθηκαν από την άναρχη εγκατάσταση εδώ και 30-40 χρόνια, αποτελεί έναν πολύ σημαντικό πόλο ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας για τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, καθώς οι εγκατεστημένες επιχειρήσεις συμβάλλουν σημαντικά στο βιομηχανικό ΑΕΠ.

Τα προβλήματα υποδομών (οδικό δίκτυο και απορροή ομβρίων υδάτων) δεν λύνονται με εμβαλωματικές παρεμβάσεις, παρά την καλή θέληση της διοίκησης του Δήμου μας. Ούτε μπορεί ένας Δήμος να σηκώσει στις πλάτες του ένα τόσο μεγάλο και δαπανηρό έργο. Γι’ αυτό και ζητήσαμε τη βοήθεια της πολιτείας.

Ήδη στα Οινόφυτα η προσπάθεια ολοκληρώνεται. Ελπίζουμε σύντομα και εδώ στο Καλοχώρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, εξέλιξη που θα ωφελήσει τόσο τους επιχειρηματίες όσο και τους κατοίκους» δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video