ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μεγάλο συνέδριο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων

Μεγάλο διήμερο συνέδριο, υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, με τίτλο «Ευρώπη: Η βαλκανική φαντασίωση.
Σύγχρονα ζητήματα και η ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων», προς το οποίο έχει απευθύνει χαιρετισμό ο Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, με συμμετοχή εισηγητών και ομιλητών ευρύτατου και πολύπλευρου φάσματος, θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Το συνέδριο, το οποίο θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής, συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων (ΕΕΔΔΔΣ), σε συνεργασία με το Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών (ΒΣΑΣ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης, κ. Ελευθερία Χατζηγεωργίου και εκ μέρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ο Αντιπρύτανης, καθηγητής του τμήματος ΒΣΑΣ, Δημήτριος Κυρκιλής.

Εισαγωγικές ομιλίες θα πραγματοποιήσουν ο Στέλιος Περράκης, ομότιμος καθηγητής Παντείου, πρώην Πρέσβυς – Μόνιμος Αντιπρόσωπος Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης και Πρόεδρος της ΕΕΔΔΔΣ, καθώς και ο Κώστας Δουζίνας, καθηγητής, Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, Κοσμήτορας Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών και Τεχνών Birkbeck College Λονδίνου.

Έγκριτοι και ειδικοί ομιλητές από τους χώρους της επιστήμης, της διπλωματίας και της δημοσιογραφίας θα συμμετάσχουν στο διήμερο συνέδριο. Στον επιβλητικό κατάλογο περιλαμβάνονται οι εξής: Δ. Ακριβούλης, Γ. Ανεψιού, Θ. Ανθρακίδης, Κ. Αντωνόπουλος, Σ. Αποστολίδου, Βλ. Βλασίδης, Έφ. Βουτυρά, Β. Γραμματίκας, Άγγ. Γιόκαρης, Εμμ. Γούναρης, Κ. Δουζίνας, Ν. Ζάικος, Β. Καρακωστάνογλου, Χ. Καραμπαρμπούνης, Κ. Κεντρωτής, Δ. Κούρτης, Ηλ. Κουσκουβέλης, Ελ. Κουτσουράκη, Κλ. Κυριακίδης, Δ. Κυρκιλής, Άρ. Κωνσταντινίδης, Γ. Μάνος, Γ. Μαραγκός, Ν. Μαραντζίδης, Μ. Μαρινάκη, Μ.-Ντ. Μαρούδα, Γ. Μπουρνούς, Αντ. Μπρεδήμας, Αγγ. Νεστορούδη, Π. Παπασαραντόπουλος, Ευθ. Παπασταυρίδης, Στ. Περράκης, Π. Σαββίδης, Μ. Σαρηγιαννίδης, Άγγ. Συρίγος, Μ. Τελαλιάν, Αντ. Τζανακόπουλος, Γ. Τζιβάρας, Στ. Τζίμας, Ειρ. Τριάρχη, Ντ. Τσάκα, Φ. Τσιμπιρίδου, Κ. Τσιτσελίκης, Ν. Χαραλαμπόπουλος, Κ. Χατζηκωνσταντίνου, Γ. Χρηστίδης, Κ. Χρυσόγονος.

Η είσοδος στο συνέδριο θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Στους παρόντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video