ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το κόλπο για να παραμένει η τοστιέρα σου πεντακάθαρη

Το τοστάκι είναι ό,τι πιο εύκολο μπορείς να φτιάξεις όταν σε πιάσει πείνα από το πουθενά ή πνίγεσαι στις υποχρεώσεις και δεν έχεις χρόνο να μαγειρέψεις.
Η τοστιέρα από την άλλη είναι ό,τι πιο δύσκολο να καθαρίσεις, καθώς όση ώρα και να τρίβεις το λιωμένο τυρί συνήθως δεν λέει να φύγει. Και αν σού λέγαμε ότι μπορείς να τη διατηρήσεις καθαρή χωρίς καν να πιάσεις στα χέρια σου σφουγγάρι και απορρυπαντικό;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις ένα κομμάτι αντικολλητικού χαρτιού κάτω από το τοστάκι σου και ένα από πάνω. Μόλις το σνακ σου ψηθεί, πετάς το χαρτί και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Εάν πάλι θέλεις να ακολουθήσεις την πεπατημένη και να καθαρίσεις μετά την τοστιέρα, θα σού προτείναμε μόλις τελειώσεις με το τοστ, να βγάλεις τη συσκευή από την πρίζα και όσο είναι ακόμα ζεστή, να τοποθετήσεις με προσοχή δύο βρεγμένα φύλλα χαρτιού κουζίνας στις πλάκες. Κλείσε ελαφρώς την τοστιέρα, «κλειδώνοντας» την πάνω πλάκα στην ειδική εσοχή, και άφησε τους υδρατμούς να κάνουν τα μαγικά τους και να μαλακώσουν τα υπολείμματα τροφών. Μετά από λίγα λεπτά, άνοιξε την τοστιέρα, αφαίρεσε τα χαρτιά, σκούπισε τις πλάκες με ένα καινούριο κομμάτι χαρτί και είναι σίγουρο ότι θα λάμπει σαν καινούρια.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video