ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Πράσινο φως" για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Το «πράσινο φως» για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ «άναψε» το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης που ενέκρινε το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο κατά τη διάρκεια μαραθώνιας συνεδρίασης.

Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση ανάπλασης του γηπέδου της Τούμπας ως ένα έργο που θα συμβάλει στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Θεσσαλονίκης και στην προσέλκυση σημαντικών διοργανώσεων που θα τονώσουν την τοπική οικονομία.

Στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αναφέρθηκαν στελέχη της διοίκησης του Γιάννη Μπουτάρη με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Θανάση Παππά, να τονίζει πως «όλες οι δραστηριότητες πρέπει να υποταχθούν σε μια ενιαία λογική και της αστικής αναγέννησης και αναμόρφωσης».

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, δεσμεύτηκε από την πλευρά του όσο περνάει από το χέρι του «θα τρέξει το πρότζεκτ. Αντιλαμβάνομαι τις θετικές επιπτώσεις που θα έχει για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του Δικεφάλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ έδωσε και η Ρία Καλφακάκου από την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» τασσόμενη υπέρ του νέου γηπέδου. Συμπλήρωσε ωστόσο πως «δεν βάζω την ομάδα πάνω από την πόλη μου. Μέχρι στιγμής με το σχέδιο συμφωνούμε όλοι. Εάν όμως δω κάτι που δεν είναι αρεστό δεν θα διστάσω να το πω».

Αντίθετα, επιφυλάξεις για το Ειδικό Χωρικό και για τις δομές γύρω από το γήπεδο εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μιχάλης Κωνσταντινίδης, ο οποίος στη διάρκεια της ψηφοφορίας ψήφισε λευκό.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video