ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κρήτη: Στο εδώλιο για τη δολοφονία του Ανδρέα Κανάκη

Κρήτη: Στο εδώλιο για τη δολοφονία του Ανδρέα Κανάκη

Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να αναβιώσει σήμερα η υπόθεση της δολοφονίας του κτηνοτρόφου Ανδρέα Κανάκη, ο οποίος πριν από περίπου τρία χρόνια είχε πέσει νεκρός από το όπλο ενός 58χρονου – σήμερα – Κρητικού, σε περιοχή έξω από το Μπιτζαριανό, κοντά στο Καστέλι Ηρακλείου.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο, αναμένεται να καθίσει ο 58χρονος κτηνοτρόφος, προκειμένου να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό. Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε συνολική ποινή κάθειρξης 27 ετών.

Η δολοφονία που συντάραξε την Κρήτη
Το φονικό είχε λάβει χώρα το απόγευμα της 22ας Μαρτίου του 2016 κοντά στο χωριό Μπιτζαριανό, στο Καστέλι Πεδιάδος. Εκείνη την ημέρα, ο 58χρονος Ανδρέας Κανάκης έπεφτε νεκρός, δεχόμενος μια σφαίρα στο κεφάλι από τον 58χρονο – σήμερα – κτηνοτρόφο. Όπως έγινε γνωστό, θύτης και θύμα φέρονται να είχαν κτηματικές διαφορές μεταξύ τους.

Οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί στο σημείο του αιματηρού περιστατικού – παρουσία δύο ακόμη ατόμων – με αντικείμενο συζήτησης τις κτηματικές διαφορές που τους χώριζαν.

Σύμφωνα με την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, στην περιοχή είχε μεταβεί μαζί με το θύμα ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος, ωστόσο, είχε παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγικού περιστατικού μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο είχε φτάσει στο σημείο, την ώρα που ο κατηγορούμενος, το θύμα και τα άλλα δύο άτομα συνομιλούσαν.

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει από τον έλεγχο, με τον 58χρονο κατηγορούμενο να πυροβολεί – σύμφωνα με την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου – στο κεφάλι τον Ανδρέα Κανάκη, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Πηγή: neakriti.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video