ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

7ο Sail for Pink – Διαδρομή Αγάπης, Πλεύση Ζωής!

Έτοιμο να ανοίξει τα πανιά του για 7η συνεχή χρονιά είναι το Sail For Pink, η ξεχωριστή δράση για την ενημέρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής» και έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη.

Χιλιάδες πολίτες αναμένεται να περπατήσουν στη Νέα Παραλία, δίπλα από τα ιστιοπλοϊκά σκάφη των ναυταθλητικών ομίλων της Θεσσαλονίκης που θα πλέουν στον Θερμαϊκό, για να διαδώσουν το μήνυμα πως καμία γυναίκα δεν είναι μόνη της και πως με την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος του μαστού μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Το 7ο Sail For Pink, θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Στον χώρο θα υπάρχουν  δράσεις για παιδιά και μεγάλους καθώς και η κινητή μονάδα Μαστογράφου του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου για δωρεάν εξετάσεις (10.00 π.μ. - 13.00 μ.μ.). Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την «Διαδρομή Αγάπης» από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι το Μέγαρο Μουσικής.
Με φετινό σύνθημα «Διαδρομή Αγάπης - Πλεύση Ζωής» οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος γενικότερα να συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή εκδήλωση.
 Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Electra Palace η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού νομού Θεσσαλονίκης "Αλμα Ζωής", Κούλα Δερεκενάρη ανέφερε ότι  ο Σύλλογος έχει ως στόχο την παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στη γυναίκα που νοσεί και την οικογένειά της, αλλά και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, ο οποίος όταν διαγνωστεί σε πρώιμο στάδιο είναι 100% ιάσιμος.
Η κ. Δερεκενάρη χαρακτήρισε το "Sail for Pink" ως την κορυφαία δράση του Συλλόγου για την πρόληψη και πρόσθεσε: «Σας καλούμε όλους, ελάτε να διαδώσουμε το μήνυμα της πρόληψης, ελάτε να βάψουμε ροζ τη Θεσσαλονίκη»

Eγγραφές στο site sailforpink.gr  ή στα γραφεία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» (2310285181). Η συμμετοχή κοστίζει 6€

Υπό την αιγίδα
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Οργάνωση-επικοινωνία
TSAKALOU  PR


ΧΟΡΗΓΟΙ

ELLINAIR
MAKVEL
EMBRYOLAB
NOYNOY
METAGENESIS
ΕΒΛΟΓΗΜΕΝΟ
MERCURY
BRALCO
FREZYDERM
ΝΟΒΑΡΤΙΣ
HEALTH MARKETING
KYANA
INTERLIFE
ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
KLEEMANN
POM PON
ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ LILLY
ΒΙΚΟΣ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ
2η ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Θεσσαλονίκης ΟΑΕΔ
ΚΑΤΣΑΜΑΚΗΣ
FITNESS FUN
BATALLA SALONICA
RECONAIR
CHEZ CHOCOLAT
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ
SEDE
ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ
ΧΑΝΘ
ΕΨΑ
Energy





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video