ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο 7ο Sail for Pink

Την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού Sail for Pink, που διοργανώνει το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, υποστηρίζει φέτος η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας φωτογραφήθηκαν με το χαρακτηριστικό T-Shirt της φετινής διοργάνωσης, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ζωής, δύναμης, ελπίδας και αθλητισμού.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποδεικνύει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο. Με αυτήν την κίνηση στέκεται δίπλα στις γυναίκες ενισχύοντας την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Οι δράσεις του 7ου Sail for Pink κορυφώνονται την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11:00, στο Λευκό Πύργο” με Πορεία Ελπίδας 5χλμ και τον καθιερωμένο συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Εγγραφές στο 2310285181 και στο www.sailforpink.gr

photo credits: White on Black Studio

video credits:  Στέφανος Σόφτσης

Καντιμοίρης Γιώργος, Ιντζόγλου Λευτέρης, Σαββίδης Κυριάκος, Hugo Felipe Martins De Sousa, Σιώπης Μανώλης, Φετφατζίδης Γιάννης

Javier Magro Matilla, Nicolas Diguiny

Τζανακάκης Μανώλης, Migjen Xhevat Basha

Δεληζήσης Γεώργιος, Nicolas Martinez, Mihaly Korhut, Lindsay Rose

Julian Cuesta Diaz

Fran Manuel Velez Jimenez

Mateo Ezequiel Garcia

Η διοργανώτρια του Sail for Pink Αλεξία Αηδονά, με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Δεληζήση

Ο προπονητής της ομάδας Σάββας ΠαντελίδηςΠηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video