ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γιάνης Βαρουφάκης: Σε αυτές τις ευρωπαϊκές και εθνικές εκλογές ψηφίζουμε ΜέΡΑ25 επειδή αυτή η νύχτα κράτησε πολύ

Γιάνης Βαρουφάκης: Σε αυτές τις ευρωπαϊκές και εθνικές εκλογές ψηφίζουμε ΜέΡΑ25 επειδή αυτή η νύχτα κράτησε πολύ

«Εμείς στο ΜέΡΑ25 απαντάμε με το μοναδικό ρεαλιστικό πρόγραμμα ριζικών αλλά εφαρμόσιμων πολιτικών τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη», δήλωσε ο γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης 

σε εκδήλωση στο Χαλάνδρι και πρόσθεσε: «Εμείς δημιουργούμε ενα πλατύ πανευρωπαϊκό μέτωπο εναντίον της ολιγαρχίας, που να μπορεί να καταργήσει την χρεοδουπαροικία στην χώρα μας και να δώσει ανάσες, ελπίδα, ανακούφιση και προοπτική στους συμπολίτες μας».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα σημείωσε πως «ποτέ δεν αποδέχθηκα ότι το κατεστημένο θα μας νικήσει και θα μας στείλει στα σπίτια μας. Είμαστε ενεργοί πολίτες, σηκωθήκαμε απο τους καναπέδες μας και παίρνουμε την χώρα στα χέρια μας».

Απο τους υποψήφιους ευρωβουλευτές η Δήμητρα Αναγνωστοπούλου εξήγησε τους ηθικούς, συναισθηματικούς και πολιτικούς λόγους που την οδήγησαν στο να συμπορευτεί με το ΜέΡΑ25 και γιατί είναι αναγκαιότητα σε αυτή την κρίσιμη ιστορικά περίοδο να είμαστε παρόντες για να δώσουμε την νικηφόρα μάχη με το ρεαλιστικό πρόγραμμα που έχει καταρτίσει το ΜέΡΑ25.

Η Δανάη Στράτου εξήγησε γιατί οφείλουμε να είμαστε σε αυτόν τον αγώνα για την Δημοκρατία, τον πολιτισμό και την ποιότητα της ζωής μας, ενώ η Φωτεινή Μπακαδήμα υπογράμμισε ότι το ΜέΡΑ25 είναι το μόνο πανευρωπαϊκό κόμμα καθώς το DiEM25 κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με εκλογικούς συνδυασμούς σε 11 χώρες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25 «ο Δήμος Μούτσης καταχειροκροτήθηκε και όπως είπε ο Κλέωνας Γρηγοριάδης "μαζί μας είναι όλη η πρωτοπορία της Ευρώπης"».

Ο Γιόχεν Σούλτς σημείωσε ότι το ΜέΡΑ25 είναι το μόνο κόμμα που έχει ενσωματώσει στο πρόγραμμά του με ρεαλιστικό τρόπο την άμεση δημοκρατία και ο Ερικ-Μιλτιάδης Εντμαν αναφέρθηκε σε όλο αυτό το πανευρωπαϊκό δίκτυο «ρεαλιστικής και υπεύθυνης ανυπακοής» για να ξεφύγουμε από την κατάθλιψη και να ξαναγίνουμε ενεργά δημιουργικοί».

«Η Ελένη Σπετσιώτη μίλησε με συγκίνηση για τους νέους μας που αρχίζουν να πλαισιώνουν το ΜέΡΑ25, ο Δημήτρης Δρόσος μέσα απο καθημερινά παραδείγματα έδειξε γιατί ΜέΡΑ25, ο Γιάννης Χαραλαμπάκης ξεδίπλωσε τις πτυχές του προγράμματος για το περιβάλλον, ο Βασίλης Πανταζής μίλησε για την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων, η Ντέπυ Βρεττού για τις εργασιακές σχέσεις, η Μαρία Καρακίτσου για την ενεργό συμμετοχή των πολιτών, ενώ στο τέλος τον λόγο πήρε και ο δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Σίμος Ρούσσος» αναφέρει επίσης στην ανακοίνωση του το ΜέΡΑ 25.

Τέλος, στην ανακοίνωση του κόμματος σημειώνεται ότι όπως σε κάθε εκδήλωση του ΜέΡΑ25 ο γραμματέας Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και απορίες των πολιτών.

«Σε αυτές τις ευρωπαϊκές και εθνικές εκλογές ψηφίζουμ ΜέΡΑ25 επειδή αυτή η νύχτα κράτησε πολύ!», καταλήγει η ανακοίνωση.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video