ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νεογέννητο γεννήθηκε 258 γραμμάρια και έζησε!

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αφού πέρασε εξίμισι μήνες στη μονάδα εντατικής θεραπείας
Ένα βρέφος στην Ιαπωνία που είχε γεννηθεί πρόωρα και ζύγιζε μόλις 258 γραμμάρια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αφού πέρασε εξίμισι μήνες στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Το αγοράκι αυτό γεννήθηκε με καισαρική στην 24η εβδομάδα της κύησης εξαιτίας της υπέρτασης που είχε η μητέρα του.

Μέχρι στιγμής το πιο μικρό πρόωρο αγόρι που είχε επιβιώσει είχε γεννηθεί με βάρος 268 γραμμάρια. Επρόκειτο επίσης για ένα βρέφος στην Ιαπωνία το οποίο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Κέιο στο Τόκιο τον Φεβρουάριο.




Ο Ριουσούκε Σεκίγια ζυγίζει πλέον περισσότερα από 3 κιλά. «Πίνει γάλα και μπορώ να του κάνω μπάνιο. Είμαι τόσο χαρούμενη που τον βλέπω να μεγαλώνει», δήλωσε η μητέρα του στις τηλεοπτικές κάμερες.

Οι γονείς με το νεογέννητο

Το ποσοστό επιβίωσης για όσα βρέφη γεννιούνται με βάρος μικρότερο των 300 γραμμαρίων έχει αυξηθεί, όμως παραμένει μικρό και κυρίως όταν πρόκειται για αγόρια.

Τα βρέφη αυτά χρειάζονται σε κάθε περίπτωση ειδική ιατρική παρακολούθηση κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Προηγούμενες περιπτώσεις νεογέννητων αγοριών με πολύ μικρό βάρος γέννησης που εξήλθαν υγιή από το νοσοκομείο έχουν καταγραφεί στη Γερμανία το 2009 (274 γραμμάρια), αλλά και στην Ιαπωνία την ίδια χρονιά (297 γρ.), όπως και το 2011 (294 γρ. ) και το 2015 (289 γρ.), σύμφωνα με το διεθνές αρχείο του πανεπιστημίου της Άιοβα των ΗΠΑ.

Μεταξύ των κοριτσιών ξεχωρίζει η περίπτωση ενός νεογέννητου με βάρος 252 γραμμάρια που καταγράφηκε στη Γερμανία το 2015.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video