ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δίνουν 11.500 ευρώ το μήνα για αυτή τη θέση και δεν πάει κανείς

Πυροσβεστικό αεροπλάνο του Τμήματος Δασών  στη Κύπρο μένει στην ουσία καθηλωμένο γιατί δεν βρίσκουν πιλότο να το πετά, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπογραφεί συμφωνία για μίσθωση δύο ελικοπτέρων για σκοπούς πυρόσβεσης, όπως γίνεται κάθε χρόνο.
Αυτά αναφέρθηκαν χθες σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών στην παρουσία τεσσάρων υπουργών, για το θέμα της αντιμετώπισης των πυρκαγιών στην ύπαιθρο κατά την επερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο.

Όπως αναφέρθηκε από τον διευθυντή του Τμήματος Δασών, πιλότοι δεν εκδηλώνουν ενδιαφέρον για το αεροπλανάκι πυρόσβεσης, επειδή θεωρούν τον μισθό χαμηλό. Όταν ρωτήθηκε να αναφέρει πόσο είναι ο μισθός, ο κ. Χαράλαμπος Αλεξάνδρου ανέφερε πως πρόκειται για 11.500 ευρώ μηνιαίως. Τότε παρενέβη ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος ανέλαβε να δώσει λύση στο πρόβλημα από πιλότους που είχαν επιδείξει ενδιαφέρον για τα ελικόπτερα της Αστυνομίας. Όσον αφορά στα δύο ελικόπτερα που μισθώνει η Δημοκρατία κάθε χρόνο για σκοπούς πυρόσβεσης, στη σύσκεψη αναφέρθηκε ότι η προσφορά που προκηρύχθηκε από το Τμήμα Δασών ακυρώθηκε και τώρα γίνονται απευθείας διαπραγματεύσεις με την εταιρεία που επέδειξε ενδιαφέρον και είναι η ίδια που προμηθεύει κάθε χρόνο τα πτητικά μέσα.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video