ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περισσότερα από 11 εκατ. τουρίστες αναμένει φέτος η Αίγυπτος

Περισσότερα από 11 εκατ. τουρίστες αναμένει φέτος η Αίγυπτος

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η ανοδική πορεία στον αιγυπτιακό τουρισμό, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Τουρισμού και Ταξιδιών να αναφέρει σε έκθεσή του ότι «ο αριθμός των τουριστών που έρχονται στην Αίγυπτο κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους θα είναι 11,7 εκατομμύρια τουρίστες».

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα, ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός, Μουστάφα Μαμπντούλι, δήλωσε στο Περιφερειακό Φόρουμ για την Τεχνολογική Καινοτομία στον Τουρισμό ότι «οι δείκτες του τουριστικού τομέα επιβεβαιώνουν ότι ο κλάδος λαμβάνει σταθερά βήματα στην σωστή κατεύθυνση και κερδίζει την εμπιστοσύνη των τουριστών», εκφράζοντας παράλληλα τη μεγάλη του ικανοποίηση για το ρόλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στη στήριξη του τουρισμού στις αραβικές χώρες.

Σχετική ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού αναφέρει ότι «η Αίγυπτος υποδέχθηκε περίπου 8,5 εκατομμύρια τουρίστες κατά το 2017, σημειώνοντας αύξηση 55,1% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους», γράφει ο αιγυπτιακός τύπος, προσθέτοντας ότι «το Λούξορ και το Κάιρο ήταν μεταξύ των πόλεων που προτιμούν περισσότερο οι τουρίστες.

Σύμφωνα τέλος με παλαιότερη δήλωση Αιγύπτιου αξιωματούχου, τα τουριστικά έσοδα της Αιγύπτου αυξήθηκαν κατά 77% το πρώτο εξάμηνο του 2018 και ανήλθαν σε 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video