ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

The Mall Athens: Όλα τα σενάρια για την πτώση της άτυχης γυναίκας

The Mall Athens: Όλα τα σενάρια για την πτώση της άτυχης γυναίκας

Όλα έγιναν λίγο πριν κλείσουν τα εμπορικά καταστήματα στο The Mall Athens στο Μαρούσι. Το εμπορικό κέντρο ήταν γεμάτο κόσμο όταν ξαφνικά είδαν μια γυναίκα να πέφτει από τον τρίτο όροφο του εμπορικού και να προσγειώνεται στον πρώτο όροφο και να χάνει ακαριαία την ζωή της. Η ώρα ήταν 20.50 όταν έγινε το κακό και η 40χρονη γυναίκα ήταν μόνη της στο The Mall.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές είναι δυο. Το ένα είναι να πρόκειται για δυστύχημα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 40χρονη περπατούσε στο εμπορικό κέντρο και μιλούσε στο κινητό της. Αυτό ενισχύει το σενάριο του δυστυχήματος γιατί ίσως να ήταν αφηρημένη να μην πρόσεξε και χάνοντας την ισορροπία της να έπεσε στο κενό. Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα έπεσε από τις εσωτερικές σκάλες από τον 3ο στον πρώτο όροφο.

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι να πρόκειται για αυτοκτονία αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ακόμα μια τραγική λεπτομέρεια είναι ότι δεν γνωρίζουν ακόμα τα στοιχεία της γυναίκας καθώς δεν είχε κάποια έγγραφα πάνω της.

Η ανακοίνωση της εταιρείας The Mall Athens

Η εταιρεία εκφράζει την θλίψη της για την γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο του Mall με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της. «Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

 

Πηγή:newsit.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video