ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΟΑΣΘ: Όλοι οι δικαιούχοι καρτών ΑμΕΑ θα εξυπηρετηθούν

ΟΑΣΘ: Όλοι οι δικαιούχοι καρτών ΑμΕΑ θα εξυπηρετηθούν

O διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Σάββας Παναγιωτίδης με δήλωσή του στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, διαβεβαίωσε ότι όλα  τα Άτομα με Αναπηρία, που δικαιούνται κουπόνι απεριόριστων διαδρομών θα παραλάβουν κανονικά τις κάρτες τους, ενώ ανέφερε ότι ο αριθμός των 12.000 καρτών που εκδίδονται κάθε χρόνο καλύπτουν απολύτως τις ανάγκες της Περιφέρειας.


Ακολουθεί  η δήλωση του κ. Παναγιωτίδη στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης:

«Κάθε χρόνο εκδίδονται 12.000 κάρτες για τα ΑΜΕΑ. Την έκδοση την κάνει ο ΟΑΣΘ βάσει καταλόγων του αρμόδιου υπουργείου, το οποίο γνωρίζει τον αριθμό των συμπολιτών μας ΑμΕΑ.
Ο αριθμός των 12.000 καρτών φτάνει απολύτως για να εξυπηρετήσει τον κόσμο που θέλει να πάρει κάρτες. Αυτό φάνηκε και πέρυσι που είχαμε επιστροφή καρτών. Ο ίδιος αριθμός έχει διατεθεί και φέτος.

Η μόνη εμπλοκή που έχει ο ΟΑΣΘ είναι να εκδώσει αυτές τις κάρτες. Τις δίνει στη συνέχεια στην Περιφέρεια, η οποία μέσα από τα ΚΕΠ τις διαθέτει στους ανθρώπους που τις δικαιούνται. Η ημερομηνία η οποία ήταν καταληκτική για την παράδοση ήταν η 28η Φεβρουαρίου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όσοι δεν έχουν πάρει κάρτες μέχρι τότε, δεν θα πάρουν. Τις κάρτες που έχουν περισσέψει τις συγκεντρώνει η Περιφέρεια και στη συνέχεια θα τις διαθέσει σε όσους δεν τις έχουνε πάρει μέσω δύο κεντρικών ΚΕΠ.

Άρα οι 12.000 κάρτες είναι ένας αριθμός καρτών που καλύπτει απολύτως τις ανάγκες της Περιφέρειας και όσοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες θα τις προμηθευτούν από την Περιφέρεια.

Οι κάρτες που διατίθενται είναι για την περίοδο του 2018. Οι κάρτες του 2019 ακόμη δεν έχουν εκδοθεί. Το υπουργείο θεώρησε να βάλει μια ημερομηνία καταληκτική αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όποιος δικαιούται μια κάρτα και συμπληρώσει τα στοιχεία του αργότερα δεν θα την πάρει. Αυτές θα είναι μεμονωμένες περιπτώσεις. Πάντως δεν θα μείνει συνάνθρωπός μας χωρίς να πάρει κάρτα. Αυτό είναι δεδομένο».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video