ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκστρατεία καθαρισμού και δενδροφύτευσης στην περιοχή Στρεμπενιώτη

Εκστρατεία καθαρισμού και δενδροφύτευσης στην περιοχή Στρεμπενιώτη

Εκστρατεία καθαρισμού και δενδροφύτευσης στην περιοχή Στρεμπενιώτη διοργανώνει, την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 10 το πρωί, ο δήμος Νεάπολης Συκεών, προσκαλώντας όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση.

“ Περισσότερα από 200 διακοσμητικά και οπωροκηπευτικά δενδρύλλια και θάμνοι  θα αναμορφώσουν την εικόνα του ανεκτίμητου αυτού πνεύμονα πρασίνου και ζωτικό χώρο πολιτισμού, αθλητισμού και παιδείας του δήμου, που γίνεται καθημερινά πόλος έλξης για εκατοντάδες πολίτες, αθλητές και συλλόγους ολόκληρης της πόλης” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η δράση θα αρχίσει με  τη συγκέντρωση των εθελοντών στην προέκταση της οδού Ελ. Βενιζέλου, στο ανοιχτό πάρκινγκ του ΕΑΚ Νεάπολης (περιοχή Στρεμπενιώτη). Η καθαριότητα και η δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθούν δίπλα από τα γήπεδα του τένις, στα δύο πάρκα της οδού Μητροπόλεως, στο χώρο κάτω από το 4ο-5ο Γυμνάσια Νεάπολης, στο χώρο επί των οδών Διγενή και Μητροπόλεως.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή πετρωδών αντικειμένων στους παραπάνω χώρους, απομάκρυνση δυο μπασκετών, καθώς και αποκομιδή πλακών στην αρχή προέκτασης της οδού Βενιζέλου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2313. 329501-502.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video