ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

«Κομβικό σημείο της πολιτικής μας για την  επόμενη ημέρα του δήμου Βέροιας είναι η αναμόρφωση των σχολείων σε κάθε γωνιά του τόπου μας. Η θλιβερή εικόνα της εγκατάλειψης που παρουσιάζουν σήμερα πολλά σχολικά συγκροτήματα, ιδιαίτερα στις τοπικές κοινότητες, θα ανατραπεί και αυτό αποτελεί σαφή και ξεκάθαρη δέσμευση μου απέναντι στην κοινωνία της Βέροιας. Για τα παιδιά μας απαιτούμε το καλύτερο, άριστες συνθήκες υγιεινής, σχολεία σύγχρονα, ανθρώπινα, ασφαλή, λειτουργικά, κυψέλες μάθησης και όχι τρώγλες.

Στο πλαίσιο αυτό εφαρμόζουμε από 1η Σεπτεμβρίου ένα ευρύ πρόγραμμα αναβάθμισης κτιρίων και σχολικών αυλών, προχωρούμε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και επισκευής στις υπάρχουσες μονάδες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ώστε να διαμορφώσουμε το ιδανικό περιβάλλον μάθησης για τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό.
Την ίδια ώρα, θα πιέσουμε προς πάσα κατεύθυνση ώστε να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα κονδύλια και να αρθούν τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια τυχόν υπάρξουν για την ανέγερση νέων σχολικών μονάδων. Σχολείων φιλικών προς το περιβάλλον, με χώρους άθλησης και πολιτισμού, προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις του 21ουαιώνα. 
Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια, με αξιοπρεπή σχολεία, ώστε να εξασφαλίσουμε στο μέλλον του τόπου μας τις καλύτερες προϋποθέσεις για να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο. Και στο ευαίσθητο αυτό θέμα θα είμαστε ανυποχώρητοι, απέναντι στην οποιαδήποτε κυβέρνηση. 
Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video