ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τι είπε, πάλι, το ζαβό! Φίλε πρόεδρε της Βενεζ.... της Βολιβίας

Ως πρόεδρο της Βενεζουέλας, πήγε να αποκαλέσει τον Έβο Μοράλες το πρωί της Παρασκευής στην συνάντηση που είχαν στην Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας
Με τον πρόεδρο της Βολιβίας συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί, με τον πρωθυπουργό να υποδέχεται στην είσοδο του πρωθυπουργικού γραφείου τον πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες.

Οι δυο άντρες είχαν μια θερμή συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα να λέει ότι «μας συνδέουν κοινές αξίες με τη Βολιβία» και τον Έβο Μοράλες να τον προσκαλεί στη Λα Παζ.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε από τον Βολιβιανό πρόεδρο να μεταφέρει στον λαό της χώρας του τα βαθιά αισθήματα αλληλεγγύης.

Ωστόσο στην μεταξύ τους συνομιλία μπροστά στις κάμερες ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Έβο Μοράλες, φαίνεται ότι μπερδεύτηκε και πήγε να τον αποκαλέσει πρόεδρο της Βενεζουέλας.

«Φίλε πρόεδρε της Βενεζ....», είπε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αμέσως το διόρθωσε σε «Βολιβίας».

Στο 05:00' του βίντεο

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video