ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ - Π. ΓΚΥΡΙΝΗΣ.

“Η κοινωνική πολιτική που ακολούθησε η Δημοτική Αρχή ήταν πρωτίστως ανθρωποκεντρική.
Στηρίξαμε και ενισχύσαμε όλες τις υφιστάμενες δομές ενώ δημιουργήσαμε και νέες. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο. Οι δομές της κοινωνικής Αλληλεγγύης, το ΚΑΠΗ, οι παιδικοί σταθμοί, η στήριξη των μονογονεϊκών οικογενειών. Και άλλες μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις”.

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας και επικεφαλής του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” Παναγιώτης Γκυρίνης την ενημέρωση προς τις πρώτες γυναίκες υποψηφίους του συνδυασμού, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έγινε και παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Μαρτίου 2019, στο εκλογικό κέντρο της “Ώρας Ευθύνης”, στην Αλεξάνδρεια.
Στη συνάντηση, που ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων και δράσεων που έχουν ήδη προγραμματιστεί (στις οποίες προστίθεται σταδιακά και άλλες) παρευρέθησαν υποψήφιες από όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Μετά από την ενημέρωση από μέρους του δημάρχου ακολούθησε γόνιμη συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν προτάσεις για δράσεις μέχρι τις εκλογές. Επίσης έγιναν προτάσεις για τον εμπλουτισμό του προγράμματος του συνδυασμού, το οποίο διαμορφώνεται και πολύ σύντομα θα δοθεί στη δημοσιότητα.
Αυτό που ήταν εμφανές τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη λήξη της συνάντησης ήταν ο ενθουσιασμός των υποψηφίων που συμμετείχαν αλλά και η βαθιά τους πίστη ότι η νίκη της “Ώρας Ευθύνης” θεωρείται βέβαιη.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video