ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καταπολέμηση εγκληματικότητας από τον Δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη!

Καταπολέμηση εγκληματικότητας από τον Δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη!

Με αφορμή τα ανησυχητικά και συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα παραβατικών συμπεριφορών, με τις κλοπές, τις διαρρήξεις και τις ληστείες να τείνουν να καταστούν παγιωμένη κατάσταση σε αρκετές περιοχές του Δήμου, σε επικοινωνία ήρθε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, κ. Φώτη Δομζαρίδη.

Επικοινωνία η οποία χαρακτηρίστηκε από πλήρη σύμπνοια απόψεων και βρέθηκε σε απόλυτη ευθυγράμμιση με την απαίτηση της τοπικής κοινωνίας για εντατικοποίηση της αστυνομικής παρουσίας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, με το ζήτημα το οποίο τέθηκε να αφορά στην επαναφορά των περιπολιών της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης «ΔΙΑΣ» σε καθημερινή βάση. Στόχος, η ταχεία επέμβαση, προκειμένου να επιτευχθεί, αφενός, η πρόληψη και η καταστολή της εγκληματικής δραστηριότητας και αφετέρου, η επαναφορά του αισθήματος ασφάλειας μεταξύ των πολιτών.

Ένα αίτημα μείζονος σημασίας που ήρθε σε συνέχεια των επαφών, αλλά και της πρόσφατης αλληλογραφίας (Αρ. Πρωτ.: 4411/13-3-2019) του κ. Μαυρομάτη προς τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου επισημαίνεται η έξαρση εγκληματικότητας εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου και τονίζεται η ανάγκη για άμεσες ενέργειες.

Σε ανταπόκριση στο αίτημα του Δημάρχου, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης δεσμεύτηκε να εξετάσει άμεσα το θέμα, ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες, χάρη στις οποίες να εξασφαλίζεται η διαρκής, στοχευμένη και εμφανής αστυνόμευση του τόπου με την παρουσία της ομάδας «ΔΙΑΣ». Μια παρουσία που κρίνεται απαραίτητη και η οποία πρόκειται να συμβάλει καταλυτικά στην αποτελεσματική καταπολέμηση της παραβατικότητας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video