ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τι ισχύει με το περίφημο τρικ για τη γρηγορότερη φόρτιση του κινητού

Οι περισσότεροι που κάνουν συνεχή χρήση του smartphone στην καθημερινότητα θέλουν να φορτίζει στο φτερό, όσο γρηγορότερα παίρνει δηλαδή.

Και η τεχνολογική σοφία των καιρών μας έχει υποδείξει πως αυτό γίνεται βάζοντας το κινητό στο airplane mode, τη λειτουργία που απενεργοποιεί ουσιαστικά τα πάντα στο κινητό (τηλέφωνο, μηνύματα, Bluetooth, δεδομένα και Wi-Fi) και ρίχνει την κατανάλωση της μπαταρίας στα ελάχιστα δυνατά επίπεδα.

Το τρικ δουλεύει και παραδουλεύει, καθώς η λειτουργία του δεν επιβραδύνει πλέον τη φόρτιση, μιας και δεν καταναλώνει καθόλου ενέργεια για συνδεσιμότητα, γεωεντοπισμό και άλλα πολλά. Και δουλεύει τόσο ικανοποιητικά που το προτείνουν μάλιστα ακόμα και μεγάλοι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας, όπως ο αμερικανικός γίγαντας Verizon.

Το ερώτημα όμως είναι πόσο αποδοτικά δουλεύει; Πόσο πιο γρήγορα φορτίζει δηλαδή και αν αξίζει να θυσιάσεις τη λειτουργία του για τον χρόνο που κερδίζεις;

Όπως υπολόγισε η γνωστή τεχνολογική ιστοσελίδα CNET εδώ και κάποια χρόνια, το airplane mode έσωσε μόλις 4 λεπτά σε μια πλήρη φόρτιση 2 ωρών! Και 11 λεπτά σε μια επόμενη δοκιμασία.

Αν αξίζει λοιπόν, είναι αμφισβητήσιμο. Γιατί στο airplane mode χάνεις τη συνδεσιμότητα του κινητού, την ίδια τη λειτουργία του δηλαδή, κι αυτό για να κερδίσεις μόλις μερικά λεπτάκια…

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video