ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σκεπάσου ή κατέβα από το αεροπλάνο, είπε αεροπορική σε 21χρονη Βρετανίδα

Άναυδη έμεινε η νεαρή Εμιλι Ο' Κόνορ όταν καθώς επιβιβαζόταν σε πτήση της Thomas Cook για διακοπές στα Κανάρια, οι υπεύθυνοι της είπαν να «σκεπαστεί ή να κατέβει από το αεροπλάνο»!
Η 21χρονη Βρετανίδα άρχισε να τρέμει από το σοκ, όπως λέει η ίδια, καθώς δεν είχε φανταστεί ότι το «κροπ-τοπ» και το παντελόνι που φορούσε θα μπορούσαν να θεωρηθούν ανάρμοστα σε μια ευρωπαϊκή πτήση.

Κι όμως, ο υπεύθυνος αεροσυνοδός της εξήγησε ότι τα ρούχα της ήταν «ακατάλληλα» και αποτελούσαν «προσβολή» προς τους υπόλοιπους επιβάτες.

Τελικά η κοπέλα φόρεσε ένα μπουφάν της ξαδέρφης της που ταξίδευε μαζί της και πέταξε κανονικά για τον προορισμό της.

Η ίδια δηλώνει στην Daily Mail ότι φόρεσε τα ίδια ακριβώς ρούχα κατά την πτήση της επιστροφής στο Μπέρμιγχαμ, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Το πρόβλημα όπως λέει ήταν το μπλουζάκι της, που ήταν ένα κοντό κολλητό τοπ από τα ZARA. «Τέσσερα άτομα ήρθαν από πάνω μου, να μου πάρουν τις αποσκευές και να με πετάξουν έξω, ενώ ένας άλλος που έλεγε πως προσβάλλω τους υπόλοιπους επιβάτες. Κυριολεκτικά έτρεμα από την οργή και την ντροπή που ένιωθα από το πώς μου συμπεριφέρονταν. Ρώτησα όλο το αεροπλάνο αν προσβάλω κάποιον και κανείς δεν είπε τίποτα», διηγήθηκε η 21χρονη.

Η εταιρία από την πλευρά της απάντησε επισήμως πως πρόκειται για λάθος και πως διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video