ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε συμβολική δενδροφύτευση το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 9:00π.μ. στον προαύλιο χώρο της με το σύνθημα « φυτεύω μια ρίζα για τη ρίζα μας».θα προχωρήσει η  Εύξεινος Λέσχη Βέροιας 

Με αφορμή τη  συμπλήρωση  100  χρόνων  από  τη  Γενοκτονία  των Ελλήνων  του  Πόντου,  η  Εύξεινος Λέσχη Βέροιας  προγραμμάτισε  σειρά  εκδηλώσεων, για  να  τιμήσει  τη  μνήμη των  αδικοχαμένων  προγόνων  μας. 
Το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 9:00π.μ. την αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει η καθιερωμένη δενδροφύτευση.  Η Ε.Λ.Β  σε συνεργασία με το τμήμα Περιβάλλοντος και  Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας που θα χορηγήσει τα δέντρα, θα προχωρήσει σε συμβολική δενδροφύτευση  στον  προαύλιο  χώρο  της  με  το σύνθημα  « φυτεύω  μια ρίζα για τη ρίζα
μας». Είναι μια δράση με έντονα συμβολικό χαρακτήρα που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια αλλά και με έντονο κοινωνικό μήνυμα.  
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ο καθαρισμός του οικοπέδου,  (κοπή των χόρτων, κλάδεμα των δένδρων) και η απομάκρυνση όλων των σκουπιδιών με σκοπό την βελτίωση και τον καλλωπισμό του προαύλιου χώρου.   
Η εθελοντική δράση θα ολοκληρωθεί με τον καθαρισμό των αντικειμένων που κοσμούν το λαογραφικό μουσείο της Ε.Λ.Β, αποσκοπώντας κυρίως στην γνωριμία των εθελοντών με τα αντικείμενα του μουσείου, καθώς περιλαμβάνονται  σκεύη, εργαλεία και αντικείμενα από την καθημερινή ζωή στον Πόντο,  όπως και πλούσιο  ιστορικό φωτογραφικό  υλικό  από την ίδρυση του συλλόγου έως σήμερα. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου καλεί όλους τους  φίλους και  τα μέλη να στηρίξουν εθελοντικά  τις δράσεις του και να ενισχύσουν την προσπάθεια του.  Εξάλλου ο εθελοντισμός, μας αφορά όλους και συνιστά μια εξαιρετικά επιμορφωτική λειτουργία που ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργή συμμετοχή και τη συνύπαρξη και εμπλουτίζει την καθημερινότητα μας.  

Με τιμή, 
Για το Δ.Σ. 
       Ο Πρόεδρος                                                          Η Γ. Γραμματέας 

Τουμπουλίδης Νικόλαος                                      Τογκουσίδου  Ευαγγελία   

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video