ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τι είπε, πάλι, το ζαβό...!!!

Ο γκασμάς ο Τσίπρας υπέπεσε ακόμα μία φορά σε ένα λάθος στη γεωγραφία της πατρίδας του. Μετά το... αλησμόνητο «Λέσβο και Μυτιλήνη» που είχε πει εννοώντας πως πρόκειται για δύο ξεχωριστά νησιά, τώρα αποφάσισε να... μοιράσει την Μεγάλη Πρέσπα στην Ελλάδα και στην «Βόρεια Μακεδονία».

Κατά την διάρκεια συνέντευξης στο περιθώριο της Διάσκεψης του Μονάχου ο πρωθυπουργός χαριτολογώντας επιχειρεί να εξηγησει γιατί ο ίδιος μιλάει στον πληθυντικό για «Συμφωνία των Πρεσπών», ενώ ο Σκοπιανός ομόλογός του για «Συμφωνία της Πρέσπας». Υπάρχει εδώ μια ασάφεια, λέει και με τα χαρακτηριστικά αγγλικά του, αναλύει: «Ο φίλος μου ο Ζόραν λέει "Συμφωνία της Πρέσπας", εγώ λέω "Συμφωνία των Πρεσπών" γιατί έχουμε δύο λίμνες εκεί, η μία ανήκει στην Ελλάδα και η άλλη ανήκει μισή στην Ελλάδα και μισή στη Βόρεια Μακεδονία»!

Ο πρωθυπουργός φαίνεται πως ξέχασε ότι τόσο η Μικρή όσο και η Μεγάλη Πρέσπα ανήκουν και στην Αλβανία!

Στην Μεγάλη Πρέσπα μάλιστα συναντώνται τα τρία κράτη της περιοχής και είναι το δεύτερο «τριεθνές» σημείο των συνόρων της Ελλάδας, μετά του Έβρου (με την Τουρκία και την Βουλγαρία). Επιπλέον μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι σε καμία περίπτωση η λίμνη δεν χωρίζεται «στη μέση», καθώς τα σύνορα στο σημείο εκείνο είναι σαφώς διατυπωμένα.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την παρουσία του στην διάσκεψη του Μονάχου, ο πρωθυπουργός διατηρούσε ακόμα και το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Εξωτερικών 

Όλοι ξέρουν πώς πήρε πτυχίο το ζαβό...

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video