ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύλλογος ΑΧΤΙΔΑ – Μια ξεχωριστή βραδιά γνώσης και μουσικής!

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε πρόσφατα η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου Αρωγής Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Βορείου Ελλάδος ΑΧΤΙΔΑ,  στη Θεσσαλονίκη.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου The Met Hotel,  το κοινό αγκάλιασε με θέρμη την ξεχωριστή εκδήλωση και συνέβαλε με την παρουσία του και την ενεργή συμμετοχή.
Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μάγδα Δούδου, ευχαρίστησε στην ομιλία της όλους όσοι συνέβαλαν στην υπέροχη βραδιά και παρουσίασε το έργο και τους στόχους του Συλλόγου. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο γνωστός καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Καιρίδης καθήλωσε το κοινό με την ομιλία του με θέμα: «H Ελλάδα σε παρακμή, σε μια Ευρώπη σε κρίση;»

Στην συνέχεια οι καλεσμένοι απήλαυσαν το δείπνο τους με τη συνοδεία του γνωστού συγκροτήματος Μπλε Μύρτιλα ενώ τη μουσική σκυτάλη ανέλαβε ο dj Ανδρέας Νικάκης.

Ο στόχος της εκδήλωσης άγγιξε τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τους χορηγούς, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Αρωγής του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ε «ΑΧΤΙΔΑ»

Πολύτιμη ήταν η υποστήριξη της εκδήλωσης από τους χορηγούς: KΤΗΜΑ ΑΛΦΑ, INTERLIFE Ασφαλιστική, ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ bandage & chemical industry, GARDEN HOME Tsakiridis, βιομηχανία ζυμαρικών ΕURIMAC, ΤΗΕ ΜΕΤ HOTEL, γραφικές τέχνες REPROTIME καθώς και από τους χορηγούς επικοινωνίας Ερωτικός 94.8, Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5, Thessnews, TV100/F100, Atlas tv, voria.gr, grtimes, orathess.gr, Livemedia, praximag, vfm91,1, E-charity, Respect Zone
\
Λίγα λόγια για το έργο του Συλλόγου

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ε., φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1987 από γονείς και συγγενείς παιδιών που πάσχουν από αυτισμό.
Ο Σύλλογος "Αχτίδα", ιδρύθηκε το 1997 στην Θεσσαλονίκη, με την επωνυμία "Σύλλογος Αρωγής Συλλόγου Γονέων Αυτιστικών Ατόμων Β.Ε". Γρήγορα πλαισιώθηκε από μέλη  και φίλους που ευαισθητοποιήθηκαν από το πρόβλημα των αυτιστικών παιδιών και τους γονείς, που προσπαθούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους με σύγχρονες πρωτοποριακές μεθόδους. 

Το Κέντρο Αυτισμού "Αχτίδα" σήμερα παρέχει: Διάγνωση, εκπαίδευση και ψυχαγωγία ατόμων με αυτισμό με στόχο τη συναισθηματική ωρίμανση, εκμάθηση δεξιοτήτων και κοινωνικοποίηση, ασκήσεις κολύμβησης με την καθοδήγηση εξειδικευμένων εκπαιδευτών, δημιουργική απασχόληση αυτιστικών παιδιών, λειτουργία Συμβουλευτικού Σταθμού, εκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς αυτιστικών παιδιών, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το πρόβλημα του αυτισμού.

Χάντρα Κοντώση

Τα μέλη του Συλλόγου ΑΧΤΙΔΑ Πόλυ Μακρή, Μαρία Κοτζασαρλίδου, Εύα Μέρτζου, Νίκος Καιρίδης, Μάγδα Δούδου (Πρόεδρος), Δημήτρης Καιρίδης, Τζόγια Σωτηροπούλου, Μαντώ Γαβριηλίδου, Έλενα Αργαλιά

Μαίρη και Κωνσταντίνα Καιρίδη

Θάλεια και Γιάννης Διακογιάννη

Νίκη και Σταύρος Ανδρεάδη

Ελίνα Τσίγκα Κωνσταντινίδου εκ των χορηγών ΜΑΚΒΕΛ, Λυδία Βαβυλοπούλου

92. Μάγδα Δούδου Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου ΑΧΤΙΔΑ, Τζέκης  και Νταίζη Φλωρεντίν

Εύα Μέρτζου, Άγγελος Ιατρίδης του μεγάλου χορηγού ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ

Λήδα Παπαδοπούλου (σύμβουλος επικοινωνίας), Ντίνος και Λένα Τορνιβούκα

Βασίλης Τακάς, Τάσος Ταχιάος

Μάχη και Φανή Δάπη

Η Μάγδα Δούδου Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου ΑΧΤΙΔΑ με τον ομιλητή Δημήτρη Καιρίδη

Ο ομιλητής της βραδιάς Δημήτρης Καιρίδης, Κωνσταντίνος Ταραμπάνης, Πάνος Τζώνος

Σταυρούλα και Αλέκος Αγίου



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video