ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πώς θα Ξέρετε αν Διέρρευσαν τα Προσωπικά σας Δεδομένα από το Facebook

Πώς θα Ξέρετε αν Διέρρευσαν τα Προσωπικά σας Δεδομένα από το Facebook

ο Facebook έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασία ενημέρωσης των 87 εκατομμυρίων ανθρώπων που τα προσωπικά τους δεδομένα διέρευσαν στο Cambridge Analytica,

 ένα γεγονός που έχει προκαλέσει πολύ έντονες αντιδράσεις κατά του κοινωνικού δικτύου. Όσοι έπεσαν θύματα της διαρροής έχουν ξεκινήσει να ειδοποιούνται από χθες, όπως αποκάλυψε η εταιρεία. Κατά τη διάρκεια της διαρροής, τα προσωπικά δεδομένα του κόσμου μοιράστηκαν και χρησιμοποιήθηκαν από την Βρετανική εταιρεία ανάλυσης δεδομένων, η οποία συνεργαζόταν με την ομάδα του Donald Trump το 2016 όπως και με την καμπάνια για το Brexit.

Πώς θα ξέρετε αν διέρευσαν τα προσωπικά σας δεδομένα:

Από τη Δευτέρα, και τα 2.2 δισεκατομμύρια χρήστες του Facebook θα λάβουν μία από τις δύο προειδοποιήσεις με τίτλο "Προστατέψτε τις Πληροφορίες σας" στην κορυφή της αρχικής σας σελίδας. Θα περιλαμβάνει ένα link για να δείξει στους χρήστες τα applications που χρησιμοποιούν και τις πληροφορίες που έχουν μοιραστεί με αυτά τα apps. Εκεί θα μπορέσετε να διαλέξετε τι πληροφορίες μοιράζεστε και με ποια apps.

Βέβαια, υπάρχει περίπτωση να δείτε και μία προειδοποίηση που θα λέει: "Αποκλείσαμε τον τάδε ιστότοπο γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχει κάνει κατάχρηση ορισμένων προσωπικών σας πληροφοριών, κοινοποιώντας τες στην εταιρεία Cambridge Analytica". Αυτό θα σημαίνει πως είστε ένας από τους 87 εκατομμύρια χρήστες που διέρευσαν τα προσωπικά τους δεδομένα.

 

 

 

(jenny.gr)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video