ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πότε πιστώνονται συντάξεις, επιδόματα, κοινωνικό μέρισμα-Τι πρέπει να ξέρετε

Πότε πιστώνονται συντάξεις, επιδόματα, κοινωνικό μέρισμα-Τι πρέπει να ξέρετε

Το κράτος μέχρι το τέλος του χρόνου πρέπει να κάνει πληρωμές-Δείτε ποιες είναι αυτές

Συντάξεις, επίδομα ανεργίας, επίδομα παιδιού, επίδομα αγροτών και κοινωνικό μέρισμα είναι οι βασικές πληρωμές που καλείται να κάνει το κράτος τον Δεκέμβριο.


Κοινωνικό μέρισμα

Από την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου θα μπουν τα πρώτα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων που έκαναν την αίτησή τους μέχρι την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου. Όσες αιτήσεις εγκριθούν από τις 13 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 21 του μήνα, τα χρήματα θα καταβληθούν μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου.

Επίδομα ανεργίας και δώρο Χριστουγέννων ΟΑΕΔ


Από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου έχει αρχίσει να καταβάλλεται το δώρο Χριστουγέννων 2018 στους επιδοτούμενους ανέργους και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου έχουν αρχίσει να προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρόνια ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.

Τελευταία δόση επιδόματος παιδιού

Μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 16 Δεκεμβρίου, θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για την πληρωμή της τελευταίας δόσης για το επίδομα παιδιού, προκειμένου να προλάβουν οι δικαιούχοι να υποβάλουν αίτηση για να πληρωθούν 21 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα πληρωθούν περισσότεροι από 880.000 δικαιούχοι.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει πάλι στη συνέχεια προκειμένου να δεχθεί αιτήσεις μέχρι τις 31/12/2018 που λήγει το έτος. Κι αυτό διότι η πληρωμή αφορά το δίμηνο Νοέμβριος – Δεκέμβριος.

Αγροτικές επιδοτήσεις

Στο τριήμερο από τις 18 έως και τις 20 Δεκεμβρίου αναμένεται να πληρώσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με την εκκαθάριση της Ενιαίας Ενίσχυσης.

Πριν από τα Χριστούγεννα θα καταβληθεί και η Εξισωτική Αποζημίωση του έτους 2018, ύψους 247 εκατ. ευρώ ενώ θα έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή των υπολοίπων της Εξισωτικής των προηγούμενων ετών από το 2008.

Συντάξεις

Οι συντάξεις Ιανουαρίου 2019 θα πληρωθούν τον Δεκέμβριο. Ειδικότερα:

Το Δημόσιο  θα πληρώσει τις συντάξεις Ιανουαρίου 2019 την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018
Το ΙΚΑ θα πληρώσει τις συντάξεις Ιανουαρίου 2019 την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018
Το ΝΑΤ την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018
Ο ΟΑΕΕ την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018
Ο ΟΓΑ την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018
Τα υπόλοιπα ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα πληρώσουν τις συντάξεις Ιανουαρίου 2019 την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018
Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Ιανουαρίου 2019 θα καταβληθούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου
Οι επικουρικές συντάξεις του Ιανουαρίου θα πληρωθούν την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου

εθνος.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video