ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξάνθη - Ολυμπιακός 1-1

Ξάνθη - Ολυμπιακός 1-1

Ξάνθη και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στα Πηγάδια της ακριτικής πόλης, σε έναν αγώνα με ένταση, νεύρα, αποβολή και πολλές κίτρινες,

 με τους «ερυθρόλευκους» να αφήνουν δύο πολύτιμους βαθμούς στη Θράκη, στην προσπάθειά τους για τον τίτλο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος του Ολυμπιακού, που είχε 11 τελικές (οι 5 στην εστία), δοκάρι και 66% κατοχή της μπάλας, ενώ η μοναδική φορά που κινδύνεψε η εστία του, στο 37ο λεπτό με τον Σα να αποκρούει το πλασέ στο τετ α τετ με τον Γέντρισεκ, ήταν από λάθος τοποθέτηση του Σισέ σε μακρινή μπαλιά.

Στο πρώτο 45λεπτο η πειραϊκή ομάδα είχε ένα καλό σουτ του Ναουέλ που πέρασε μόλις άουτ στο 10΄, ένα εξαιρετικό σουτ του Γκιγιέρμε στο 13΄ με την μπάλα σχεδόν να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Ζίβκοβιτς και την κεφαλιά του Σισέ στο 33΄, που απέκρουσε σωτήρια επί της γραμμής ο τερματοφύλακας της Ξάνθης.

Στο 39΄ ο Ποντένσε, που είχε μπει αλλαγή στο 30΄ στη θέση του Ναουέλ (ένιωσε τράβηγμα στη γάμπα), δέχθηκε την εξαιρετική κάθετη του Γκιγιέρμε κι «έσκαψε» την μπάλα στέλνοντάς την στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 45΄ το σουτ του Ομάρ από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς.

Στο 41ο λεπτό οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ζήτησαν πέναλτι, καθώς σε εκτέλεση κόρνερ ο Κασάδο τράβηξε παρατεταμένα από τη φανέλα τον Τοροσίδη, όπως έδειξε και ο τηλεοπτικός φακός, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» στην ίδια φάση φώναξαν και για τράβηγμα  του Λισγάρα στον Σισέ.

Κι ενώ ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με την ίδια διάθεση, εντελώς αντίθετα στη ροή του αγώνα ήταν η Ξάνθη που άνοιξε το σκορ στο 54΄, όταν από την προσπάθεια του Σαρπόνγκ και το γύρισμα που προσπάθησε να κάνει ο Βούκοβιτς έβαλε το κεφάλι και βρήκε την μπάλα όσο χρειάστηκε για να της αλλάξει πορεία και να τη στείλει στα δίχτυα του Σα!

Ύστερα από περίπου εξάλεπτη διακοπή, καθώς έσβησαν οι πυλώνες του γηπέδου της Ξάνθης, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε αυξάνοντας την πίεση και ισοφάρισε στο 76΄ με τον Σέρβο στόπερ, που με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-1 στο γύρισμα του Φορτούνη κι εξιλεώθηκε για τη φάση του 0-1.

Κι ενώ οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν, ο Ποντένσε που έπαιζε με πολλά νεύρα και είχε ήδη κίτρινη κάρτα, άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, για μια κίνηση που έκανε πάνω στον Κάστρο, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να φωνάζουν για θέατρο του Κάστρο.

Οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για δεύτερη φορά στο πρώτο λεπτό των (δεκάλεπτων) καθυστερήσεων, για νέο τράβηγμα του Κασάδο πάνω στον Μάνο αυτή τη φορά σε νέα εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Τζήλος στην εξέλιξη της φάσης έδειξε επιθετικό φάουλ, ενώ ο Σα έκανε στη συνέχεια δύο μεγάλες επεμβάσεις, σε σουτ του Μπρίτο και φάουλ του Ντουρίτσκοβιτς.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video