ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο πρόεδρος Τραμπ καταδικάζει κάθε μορφή ρατσισμού κατά την πρώτη επέτειο των αιματηρών διαδηλώσεων στη Σάρλοτσβιλ

Ο πρόεδρος Τραμπ καταδικάζει κάθε μορφή ρατσισμού κατά την πρώτη επέτειο των αιματηρών διαδηλώσεων στη Σάρλοτσβιλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι καταδικάζει "κάθε μορφή ρατσισμού και τις ενέργειες βίας" και έκανε έκκληση 

για ενότητα κατά την πρώτη επέτειο των αιματηρών διαδηλώσεων που προκλήθηκαν από νεοναζιστική πορεία στην πόλη Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια.

Ο Τραμπ είχε δεχτεί έντονη κριτική τις ημέρες που ακολούθησαν την πορεία πριν από έναν χρόνο γιατί εξίσωσε τα μέλη ακροδεξιών ομάδων με τους ακτιβιστές αντιρατσιστικών οργανώσεων λέγοντας ότι "και οι δύο πλευρές" ευθύνονται για τα επεισόδια.

Όπως έγραψε σήμερα ο Τραμπ στο Twitter, τα "επεισόδια" στην Σάρλοτσβιλ "είχαν ως αποτέλεσμα άδικους θανάτους και διχόνοια. Πρέπει να ενωθούμε ως έθνος. Καταδικάζω όλες τις μορφές ρατσισμού και τις πράξεις βίας. Ειρήνη σε ΟΛΟΥΣ τους Αμερικανούς!».

Ακροδεξιές οργανώσεις θα συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της «Unite the Right» ενάντια στα σχέδια απομάκρυνσης του αγάλματος του στρατηγού του Εμφύλιου Robert E Lee ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της δουλείας, ωστόσο η αστυνομία απαγόρευσε την συγκέντρωση λόγω των συγκρούσεων.

Ακτιβιστές αντιρατσιστικών οργανώσεων έκαναν την εμφάνισή τους για να διαδηλώσουν κατά του συλλαλητηρίου. Ο Τζέιμς Άλεξ τζούνιορ κατηγορείται ότι έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε μια ομάδα ακτιβιστών σκοτώνοντας την 32χρονη Χέδερ Χέγιερ και τραυματίζοντας δεκάδες ανθρώπους. Έχει δηλώσει αθώος και η δίκη του πρόκειται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Ο διοργανωτής του περυσινού συλλαλητηρίου Τζέισον Κέσλερ, μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης, δεν έλαβε άδεια για την Σάρλοτσβιλ αυτό τον χρόνο αλλά εξασφάλισε άδεια για να διαδηλώσει αύριο στην Ουάσινγκτον, σε δρόμο που βρίσκεται απέναντι από τον Λευκό Οίκο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video