ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πήγε να επισκευάσει την κουζίνα και ανακάλυψε κρυμμένα μυστικά

Αποφάσισαν να φτιάξουν την κουζίνα του σπιτιού όμως δεν ήξεραν τι τους περίμενε! Καλά κρυμμένα μυστικά και μια συγκινητική ιστορία...

Ο Bobby πήγε να επισκευάσει την κουζίνα της μητέρας του στη Φλόριντα, και ήρθε αντιμέτωπος με ένα πολύ περίεργο θέαμα. Την ώρα που γκρέμιζε ένα σημείο της οροφής, έπεσαν αντικείμενα που έβλεπε για πρώτη φορά στη ζωή του.

Ο 34χρονος είναι μηχανικός αεροσκαφών και πιάνουν τα χέρια του, οπότε ήξερε τι διαδικασία. Αυτό που δεν ήξερε είναι τι τον περίμενε… Μια μεσαίου μεγέθους τσάντα από δέρμα κροκόδειλου έπεσε στο κεφάλι του την ώρα που έβγαζε ένα κομμάτι από την οροφή της κουζίνας.

Το σπίτι είχε αγοραστεί το 2009 και κανείς δεν ήξερε σε ποιον ανήκει αυτή η τσάντα, αφού όλοι την έβλεπαν για πρώτη φορά στη ζωή τους. «Αυτή η τσάντα χρονολογείται γύρω στο 1940 – 1950 και κανείς δεν γνωρίζει ποιανού είναι. Η ετικέτα λέει ότι φτιάχτηκε στην Κούβα. Δεν ήταν όμως το μόνο που ανακαλύψαμε εκείνη τη μέρα…», δηλώνει η σύντροφος του Bobby που δημοσίευσε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Facebook.

Μέσα στην σκόνη, βρήκαν και ένα λεύκωμα με φωτογραφίες γάμου. «Οι φωτογραφίες ήταν επαγγελματικές και απεικόνιζαν τον γάμο ενός ζευγαριού νομίζω της δεκαετίας του ’50. Τα πρόσωπα τους ήταν χαμογελαστά και φαινόντουσαν πολύ ερωτευμένοι. Δεν έχουμε ιδέα όμως σε ποιους ανήκει και γιατί τα είχαν κρύψει στην οροφή», συμπληρώνει η ίδια στο ABD news.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και τη βοήθεια του Ίντερνετ, το ζευγάρι βρήκε σε ποιους ανήκουν οι φωτογραφίες. Παρόλο που οι ίδιοι θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, η ιστορία συγκίνησε πολλούς και κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video