ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καναδάς: Ο δράστης των πυροβολισμών στο Φρέντρικτον ταυτοποιήθηκε και κατηγορείται για τέσσερις ανθρωποκτονίες

Καναδάς: Ο δράστης των πυροβολισμών στο Φρέντρικτον ταυτοποιήθηκε και κατηγορείται για τέσσερις ανθρωποκτονίες

Ο δράστης των πυροβολισμών κατά τους οποίους τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή, ανάμεσά τους δύο αστυνομικοί, στο Φρέντρικτον του ανατολικού Καναδά, 

κατηγορείται για τέσσερις ανθρωποκτονίες, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Ο δράστης είναι ο 48χρονος Μάθιου Βίνσεντ Ρέιμοντ, κάτοικος του Φρέντρικτον, ανακοίνωσε η αστυνομία χωρίς να δώσει στοιχεία για τα κίνητρά του.

Σε βάρος του δράστη, που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τέσσερις ανθρωποκτονίες εκ προμελέτης. Ο Μάθιου Βίνσεντ Ρέιμοντ θα παραμείνει υπό κράτηση αναμένοντας να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 27 Αυγούστου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του Φρέντρικτον.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα των δύο πολιτών, θυμάτων των πυροβολισμών: είναι δύο κάτοικοι του Φρέντρικτον, η 32χρονη Μπόμπι Λι Ράιτ και ο Ντόναλντ 'Ανταμ Ρομπισό, ένας 42χρονος ερασιτέχνης μουσικός ο οποίος εργαζόταν σε συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων και ήταν πατέρας τριών παιδιών, σύμφωνα με το δίκτυο CTV.

Η αστυνομία ανακοίνωσε την Παρασκευή τα ονόματα των δύο αστυνομικών που σκοτώθηκαν στο περιστατικό αυτό: ο Λόρενς Ρόμπερτ Κοστέλο, 45 ετών, και η συνάδελφός του Σάρα Μέι Μπερνς, 43 ετών.

Η πρωτεύουσα της επαρχίας Νιου Μπρούσβικ ήταν σε κατάσταση σοκ σήμερα, την επομένη της τραγωδίας που ξύπνησε μνήμες από ένα άλλο δράμα κατά το οποίο τρία μέλη της Βασιλικής Έφιππης Αστυνομίας του Καναδά έπεσαν νεκρά μέσα στον δρόμο το 2014 από τα πυρά σκοπευτή στο Μόνκτον, τη μεγαλύτερη πόλη της Νιου Μπρούσβικ.

Το νέο περιστατικό, έπειτα από αυτό στο οποίο σκοτώθηκε μια κοπέλα και ένα κοριτσάκι στο Τορόντο στις 22 Ιουλίου, μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για τα πυροβόλα όπλα στον Καναδά.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video