ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ιράν: Δύο νεκροί, 241 τραυματίες από σεισμό 6 ρίχτερ

Ιράν: Δύο νεκροί, 241 τραυματίες από σεισμό 6 ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έπληξε σήμερα το δυτικό Ιράν με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 241 να τραυματιστούν, σύμφωνα με προσωρινό απολογισμό που μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Irna. Σύμφωνα με τις αρχές οι νεκροί είναι μια έγκυος και ένας 70χρονος που υπέστη καρδιακή προσβολή.

Η σεισμική δόνηση, που είχε μικρό εστιακό βάθος, σημειώθηκε 26 χλμ. νοτιοδυτικά της πόλης Τζαβανρούντ, στην επαρχία Κερμανσάχ.

Σε προηγούμενο απολογισμό ο κυβερνήτης της επαρχίας, Χαουσάνγκ Μπαζβάντ, είχε δηλώσει πως ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τουλάχιστον 90 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο κυβερνήτης δήλωσε σε ένα άλλο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, το Tasnim, πως έχει διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα σε πολλά χωριά λόγω της σεισμικής δόνησης.

Ο επικεφαλής της Ερυθράς Ημισελήνου στην επαρχία Κερμανσάχ, Μοχαμάντ Ρεζά Αμιριάν, δήλωσε πως τη σεισμική δόνηση ακολούθησαν 21 μετασεισμοί. Είπε επίσης πως υπάρχουν προβλήματα με την παροχή πόσιμου νερού λόγω των ζημιών που υπέστησαν ορισμένα χωριά.

Κέντρο διαχείρισης κρίσης, στο οποίο έχει ανατεθεί ο συντονισμός των επιχειρήσεων διάσωσης, έχει δημιουργηθεί στην πόλη Τζαβανρούντ. Τα νοσοκομεία και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού, δήλωσε ο κυβερνήτης Μπαζβάντ.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, AFP


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video