ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέος πρόεδρος στον Μητροπολιτικό Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης ο εφοπλιστής και πρόξενος Μιχάλης Γκιγκιλίνης

Αλλαγή ηγεσίας από 1ης Ιολίου και στον Μητροπολιτικό Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον «Θερμαϊκό» στη Νέα Κρήνη, όπου η παρούσα Διοίκηση του ομίλου, παρέδωσε τη σκυτάλη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο με εισερχόμενο Πρόεδρο τον παλιό ροταριανό και ιδρυτικό μέλος του R.C. Thessaloniki Metropolitan Μιχάλη Γκιγκιλίνη που αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από 1ης Ιουλίου 2018.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Ντίνος Κωστόπουλος αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της περιόδου 2017 - 18 ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ιδιαιτέρως τον Γραμματέα Μάριο Δράμαλη για την προσφορά του και στη συνέχεια παρέδωσε το σήμα του προέδρου στον εισερχόμενο νέο Πρόεδρο Μιχάλη Γκιγκιλίνη, ευχόμενος κάθε επιτυχία στη συνέχιση της προσπάθειας. Στη συνεστίαση αυτή που υπέχει θέση Γενικής Συνέλευσης των μελών του ομίλου, παρέστη και ο νέος Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Θεόδωρος Ασπασίδης, ο οποίος ευχαρίστησε αμφότερους τους προέδρους για την υποδειγματική προσφορά τους, σε έναν πραγματικά μεγάλο, δραστήριο και υποδειγματικό ροταριανό όμιλο.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΥ στη Θεσσαλονίκη είναι καλύτερη και πιο φιλική με την τοπική μας κοινωνία... Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε το νέο πρόεδρο του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης ΜΙΧΑΛΗ ΓΚΙΓΚΙΛΙΝΗ, ο νέος Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Θεόδωρος Ασπασίδης, εκφράζοντας την προσωπική του βεβαιότητα ότι στη νέα ροταριανή περίοδο 2018 –
2019 αυτός ο νεοσύστατος μεγάλος και πολύ δυναμικός όμιλος που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, στον εθελοντισμό και στην τοπική μας κοινωνία. Εξήρε επίσης ιδιαίτερα, την πολυδιάστατη προσφορά του απερχόμενου προέδρου Ντίνου Κωστόπουλου, που μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να δημιουργήσει τον μεγαλύτερο ροταριανό όμιλο στην Ελλάδα, με υποδειγματικές δράσεις και αξιοζήλευτο έργο υψηλού επιπέδου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο 2018 - 2019 του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης απαρτίζεται από τους: Μιχαήλ Γκιγκιλίνης (Πρόεδρος), Ντίνος Κωστόπουλος (Αντιπρόεδρος), Μάριος Δράμαλης (Γραμματέας), Αθανάσιος Κεραμάρης (Ταμίας), Εύη Παρσέλια – Παπαϊωάννου (Κοσμήτωρ) και μέλη οι, Ιωάννης Χριστοδούλου, Νέστωρ Βαρσάμης, Χαράλαμπος Νικολαϊδης και Δημήτρης Νικηφόρος.










Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video