ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αρθρο - Το ΑΚΚΕΛ θα κάνει την μεγάλη έκπληξη στις εκλογές ή θα αυτοπυροβοληθει ακόμη μια φορά ;

Εδώ και καιρό παρακολουθούμε την πορεία του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ) και του προέδρου του κου Βάκη Τσιομπανίδη. Μια πορεία πάντα ελπιδοφόρα και ανοδική και στο τέλος δεν φτάνουν στην πηγή να πιουν νερό. Όλοι περιμέναμε πως το ΑΚΚΕΛ θα είναι στην βουλή στις προηγούμενες εκλογές, είδαμε όμως την γενική τους συνέλευση στην Βέροια και τον οικοδεσπότη και οργανωτή της πανελλήνιας συνέλευσης του ΑΚΚΕΛ Στέργιου Κύρτσου νυν προέδρου της
ΠΕΚ ο οποίος μια εβδομάδα μετά την διοργάνωση έγινε ξαφνικά ΝΔ και υπεύθυνος αγροτικού Ημαθίας !!! Μετά απο αυτό ακολούθησε η συνεργασία με τον Ντάλιο του κόμματος ΛΕΥΚΟ ....Εκεί ο φάκελος υποψηφιότητας για τις εκλογές έγινε ΛΕΥΚΟς καπνός και εξαφανίστηκε μαζί με τον πρόεδρο του ΛΕΥΚΟ που μια έπαθε ατύχημα, μια ανακοπή καρδιάς και στο τέλος τα έριξε στο ΑΚΚΕΛ πως δεν είχε υποψηφίους. Το ΑΚΚΕΛ έμεινε με 45 υποψηφίους που είχαν ανακηρυχθεί απο τα πρωτοδικεία ανεξάρτητοι μιας και το κόμμα λόγου Ντάλιου (ίσως απο πίσω ήταν και ο Καμμένος) δεν κατέβηκε στις εκλογές. Ερχόμαστε όμως στο σήμερα, παρατηρούμε με τεράστια συσπείρωση του αγροτικού κόσμου γύρω απο το ΑΚΚΕΛ. Ο αγροτικός κόσμος πραγματικά θέλει ένα αγροτικό κόμμα και στην βουλή και στην ευρωβουλή, το ερώτημα είναι το ΑΚΚΕΛ μπορεί ; Το έργο που έχει παρουσιάσει για τον αγροτικό κόσμο αδιαμφισβήτητο, 19 αναφορές στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, άπειρες επιστολές στον πρωθυπουργό, στο ΥΠΑΑΤ και στα υπόλοιπα εμπλεκόμενα υπουργεία, ομιλίες στο ευρωκοινοβούλιο που πραγματικά άλλαξαν ευρωπαϊκούς νόμους υπέρ των Ελλήνων αγροτών, συνεργασία με την Ρωσική πρεσβεία καθώς και με τα βουλγάρικα αγροτικά κόμματα. Στην κυριολεξία το έργο που έχει παράξει το ΑΚΚΕΛ σε 3 χρόνια για τον αγροτικό κόσμο δεν το έχουν παράξει τα τελευταία 20 χρόνια όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα μαζί (μιλάμε πάντα αποκλειστικά για τον αγροτικό κόσμο. 
Είναι γνωστές οι οικονομικές δυσκολίες του ΑΚΚΕΛ, του προέδρου του και του συνόλου του αγροτικού κόσμου, ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν ξέρω πως θα μπορούσε να ξεπεραστεί. Δεν βλέπω επίσης κάποια σοβαρή οργάνωση που να στηρίζει το πολύ σοβαρό έργο του προέδρου. Το ΑΚΚΕΛ γενικά είναι ο κοιμώμενος πολιτικός γίγαντας, διάφορα site κάνουν λόγο για εκλογή 4-8 βουλευτών, κανείς δεν ξέρει, αν ο αγροτικός κόσμος ξυπνήσει μπορεί ακόμη ακόμη να δούμε την έκπληξη την Λιθουανίας που το αγροτικό κόμμα με έναν βουλευτή έκανε την έκπληξη και έγινε κυβέρνηση. 
Το Θέμα είναι ο Βάκης να κάνει σωστές εκτιμήσεις και να μην αυτοπυροβοληθεί και πάλι με συνεργασίες τύπου Ντάλιου και Καμμένου. ΝΑΙ το ΑΚΚΕΛ μπορεί να κάνει την διαφορά γιατί είναι το κόμμα των μη πολιτικών, ανθρώπων του μόχθου και της παραγωγής, που γνωρίζουν τι θα πει φτώχοποίηση και ανέχεια. Στο κάτω κάτω ο πρόεδρος είναι τόσο λαϊκός ψημένος σε όλες τις καταστάσεις που δεν διστάζει να ρίξει τα γαλλικά της τρούμπας ή της στούγκας , γενικά είναι άνθρωπος που δεν μασάει ποτέ τα λόγια του και θα πει ότι έχει να πει χωρίς να τον νοιάζει ποιους θα πληγώσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αν το ΑΚΚΕΛ τελικά μπει στην βουλή την ευρωβουλή ή αν ακόμη μια φορά θα πυροβολήσει τα πόδια του, εγώ προσωπικά έχω αποφασίσει να ψηφίσω ΑΚΚΕΛ και Βάκη Τσιομπανίδη.

Απο το http://www.zougla.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video