ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πόνος στην πλάτη και στην μέση όταν ξυπνάτε: Πώς θα βρείτε ανακούφιση

Αν ο πόνος στην πλάτη σας εμποδίζει από το να κάνετε καλό ύπνο το βράδυ κάτι που είναι πολύ σημαντικό γενικότερα για την υγεία σας, τότε η θέση που κοιμάστε και το στρώμα σας μπορεί είναι οι αιτίες.

Ο πόνος στην πλάτη κατά τον ύπνο είναι κάτι που ταλαιπωρεί πάρα πολλούς ανθρώπους. Το αμερικανικό Εθνικό Ίδρυμα Ύπνου προτείνει:

Αν κοιμάστε ανάσκελα, τοποθετήστε ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατά σας για να μετριάσει την πίεση στην πλάτη σας

Αν κοιμάστε μπρούμυτα, τοποθετήστε ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά σας

Αν κοιμάστε στο πλάι τοποθετήσετε ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα γόνατά σας

Προσπαθήστε να ξαπλώνετε και να σηκώνεστε απαλά και προσεκτικά μέσα από το κρεβάτι, αποφεύγοντας γρήγορες κινήσεις

Να “κυλάτε” στο πλευρό σας, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας για να ωθήσετε τον εαυτό σας και προσεκτικά φέρτε τα πόδια σας στο πλάι του κρεβατιού

Να ασκείστε τακτικά, φροντίζοντας να εστιάζετε στους κοιλιακούς και τους ραχιαίους μυς

Από εκεί και πέρα:

Επενδύστε σε ένα νέο στρώμα. Τα μέτρια-προς-σφιχτά στρώματα είναι καλύτερα για την στήριξη της πλάτης. Εάν δεν μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο στρώμα, τοποθετήστε κάποια κόντρα πλακέ κάτω από αυτό που τώρα έχετε

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video