ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πού πήγαν τα ιταλικά οικογενειακά;

Με την Alfa Romeo στα premium και την Lancia περιορισμένη, που είναι τα ιταλικά οικογενειακά για όλους μας;

Ποιος είδε την νέα Giulia και δεν την λαχτάρησε; Πόσοι όμως μπορούν να την αγοράσουν; Η επιστροφή της Alfa Romeo μπορεί να έγινε πανηγυρικά και με ανακούφιση για τον ανταγωνισμό που έφερε στους Γερμανούς, άφησε όμως μια τρύπα: Που είναι τα οικογενειακά ιταλικά μοντέλα;

Όποιος θυμάται τη δεκαετία του 80 και του 90, κάθε σπίτι στην Ελλάδα είχε και από μία Alfa Romeo. Από την πρώτη Alfasud, κατόπιν την πολύ επιτυχημένη 33 στις δύο γενιές της, αλλά και τις 146 και 147, η Alfa Romeo ήταν για πολλά χρόνια το αγαπημένο μοντέλο του Έλληνα οικογενειάρχη, με αποκορύφωμα φυσικά την άψογη 156.

Οι αλλαγές στο γκρούπ Fiat δημιούργησαν νέες ισορροπίες στις ιταλικές μάρκες. Η Alfa Romeo μετά από μεγάλο διάστημα ευτυχώς αποκαταστάθηκε σε μία premium μάρκα, που με την Giulia, την Stelvio και τα υπάρχοντα δύο μοντέλα ανέβηκε κατηγορία με σημαντικές βλέψεις στο μερίδιο αγοράς.

Η Lancia από την άλλη έχει μπει «στο ψυγείο», αφήνοντας πλέον την Fiat να καλύψει ένα μεγάλο κενό. Με την ειδίκευση στα μίνι και μικρά μοντέλα, μόνο το Tipo μένει να καλύψει την μικρομεσαία κατηγορία με χάτσμπακ και σεντάν εκδόσεις. Όμως το Tipo όσο προσιτό, πλήρες και τίμιο κι αν είναι, δεν είναι Alfa Romeo.

Οι απαιτήσεις του κοινού από ένα ιταλικό αυτοκίνητο ξεπερνούν στην κατηγορία αυτή ότι μπορεί να προσφέρει η Fiat. Μπορεί στα μίνι και τα μικρά ένα 500, ή ένα 500Χ ακόμη να καλύπτει ανάγκες με το αναμενόμενο στυλ και φινέτσα που απαιτείται, όμως στα μεγαλύτερα αυτοκίνητα υπάρχει κενό.

Ένα κενό που σήμερα καλύπτεται κυρίως από τα χάτσμπακ μικρομεσαία στα οποία ναι μεν η Alfa Romeo έχει παρουσία, αλλά παραμένει ειδική, ενώ το νέο μοντέλο που θα αντικαταστήσει την Giulietta θα είναι ακόμη ειδικότερο.

Μπορεί η Alfa Romeo να μην ενδιαφέρεται να φέρει έναν ανταγωνιστή του Qashqai, ή του Opel Astra, ή ένα μοντέλο να χτυπήσει την Octavia. Όμως ο Έλληνας οικογενειάρχης αυτά τα αυτοκίνητα αγοράζει για να καλύψει τις μεταφορικές του ανάγκες. Με μόνο το Tipo, ο ιταλικός όμιλος έχει δημιουργήσει ένα κενό στην αγορά αφήνοντας πολλούς λάτρεις της ιταλικής αυτοκίνησης να κοιτάζουν αλλού. Λείπει δηλαδή μία προσιτή Alfa ή μία Lancia για όλους τους άλλους.

Εσείς λοιπόν τι αγοράζετε στη θέση τους; Και τι θα θέλατε να δείτε από τους ιταλούς για να επιστρέψετε; Πόσο σας λείπει μία Alfa Romeo από την οικογένειά σας; Και τελικά τι θέλετε να έχει ένα ιταλικό οικογενειακό για να το προτιμήσετε και πάλι;


Μας κοινοποιήθηκε από autotriti.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video