ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χαλάει ο καιρός: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Σάββατο, με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι, σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
Ειδικότερα σήμερα, τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά οι οποίες από το απόγευμα στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία και πιθανόν τη Θεσσαλία και από το βράδυ την κεντρική Μακεδονία δεν αποκλείεται τοπικά να είναι ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Αύριο Κυριακή αναμένεται να επηρεαστούν κατά διαστήματα η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες, ενώ από το μεσημέρι η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Θεσσαλία κα πιθανόν η Εύβοια, η Ανατολική Στερεά, η Βόρεια Πελοπόννησος και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Τη Δευτέρα (7/5) τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα έως το μεσημέρι στην Εύβοια και έως το απόγευμα στο Ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και στην Ανατολική Στερεά, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανόν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Την Τρίτη (8/5) και την Τετάρτη (9/5) πιθανόν το μεσημέρι και το απόγευμα οι περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν.
Ανεμοι: ασθενείς μεταβλητοί και το βράδυ βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες από τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρα τοπικά θα είναι ισχυρές. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά.
Ανεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Αττική
Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μέχρι το απόγευμα πρόσκαιροι όμβροι.
Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Θερμοκρασια: από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, οι οποίες τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα είναι τοπικά ισχυρές. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το βράδυ και στα νότια θα σταματήσουν.
Ανεμοι: ασθενείς μεταβλητοί και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οι οποίες στη Θεσσαλία πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρές. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το βράδυ και στα νότια θα σταματήσουν.
Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 5 τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.
Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι 3 με 5 και στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασια: από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video