ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εγκαίνια Κέντρου Φυσικοθεραπείας της Euromedica - Αρωγή Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του Κέντρου Φυσικοθεραπείας της Euromedica-Αρωγή Θεσσαλονίκης.

Η Ανεξάρτητη αυτή Μονάδα Φυσικοθεραπείας -εγκατεστημένη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο γυάλινο κτήριο της ΧΑΝΘ- έχει ως κύριο στόχο την εξατομικευμένη φροντίδα και θεραπεία.

Φιλοσοφία του Κέντρου Φυσικοθεραπείας είναι η ολιστική αντιμετώπιση των περιστατικών, με έμφαση στα αίτια της πάθησης και όχι μόνο στα συμπτώματα, εξασφαλίζοντας έτσι μόνιμη λύση για κάθε ασθενή. Επιπλέον, εφαρμόζει τα πλέον σύγχρονα επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα στον τομέα της προληπτικής, διαγνωστικής και θεραπευτικής φυσικοθεραπείας.

Ειδικότερα, το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Euromedica - Αρωγή παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την αντιμετώπιση Παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης, Αθλητικών Κακώσεων, Παθήσεων του Άνω Άκρου, Νευρολογικών Παθήσεων, Μυοσκελετικών Παθήσεων, Χρόνιου Πόνου κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θεραπευτικές συνεδρίες είναι ατομικές, διατηρώντας αυστηρά την αναλογία ασθενή / θεραπευτή ένας προς έναν, έτσι ώστε ο ασθενής να «δέχεται» την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας. Οι τεχνικές που εφαρμόζονται απαιτούν μικρότερη συχνότητα επανάληψης, μειώνοντας σημαντικά τον απαιτούμενο χρόνο αποκατάστασης και την οικονομική επιβάρυνση του ασθενούς.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 2310 986 000
Email: info@euromedica-arogi.gr
Website: http://ift.tt/17eClDr

Ευδοκία Κυριακοπούλου, Δήμητρα Τζήμα – Μπερμπερίδου, Ελπίδα Κορρέ, Αριάδνη Φραγκοδημητράκη

Σπύρος Κοτρώτσιος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Euromedica, Θεόδωρος Ταλάρης, Διευθύνων Σύμβουλος και Διοικητικός Διευθυντής Euromedica-Αρωγή, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Πλαστικός Χειρουργός, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Φλέρη Αγίου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing Euromedica-Αρωγή

Βύρων Χαλίδης, Ορθοπεδικός, Μαρία Παναγιωτίδου, Φυσικοθεραπεύτρια, Γεώργιος Ψυχίδης, Νευροχειρουργός, Χρήστος-Αλέξανδρος Μυλωνάς, Ορθοπεδικός, Δημήτριος Πασβάντης, Διευθυντής Θεραπειών Euromedica-Αρωγή

Θεόδωρος Ταλάρης, Διευθύνων Σύμβουλος και Διοικητικός Διευθυντής Euromedica-Αρωγή, Αντώνης Μανδρίτης, Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσ/νίκη, Δημήτριος Πασβάντης, Διευθυντής Θεραπειών Euromedica-Αρωγή, Φλέρη Αγίου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing Euromedica-Αρωγή

Γιάννης Βασιλειάδης, Κατερίνα Ιπλικτσόγλου

Λήδα Παπαδοπούλου, η Σύμβουλος Επικοινωνίας, Γιώργος Καρατάσιος, Δημήτριος Πασβάντης, Διευθυντής Θεραπειών Euromedica-Αρωγή, Φλέρη Αγίου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing Euromedica-Αρωγή

Δημήτριος Πασβάντης, Διευθυντής Θεραπειών Euromedica-Αρωγή, Θεόδωρος Ταλάρης, Διευθύνων Σύμβουλος και Διοικητικός Διευθυντής Euromedica-Αρωγή, Φλέρη Αγίου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing Euromedica-Αρωγή, Καίτη Χρυσάφη, Διοικητική Διευθύντρια Νοσηλευτικού Προσωπικού Euromedica-Αρωγή, Σταύρος Καλαφάτης, Βουλευτής Θεσσαλονίκης
2822 Σταυριάνα Μπακατσέλου, Μαρία Καραμπόλα

Φλέρη Αγίου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Marketing Euromedica-Αρωγή, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Βουλευτής Θεσσαλονίκης, Δημήτριος Πασβάντης, Διευθυντής Θεραπειών Euromedica-Αρωγή, Θεόδωρος Ταλάρης, Διευθύνων Σύμβουλος και Διοικητικός Διευθυντής Euromedica-Αρωγή


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video