ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε απόγνωση η Σάμος: Ζουν 2.932 μετανάστες σε κέντρο φιλοξενίας 700 ατόμων!

Σε απόγνωση η Σάμος: Ζουν 2.932 μετανάστες σε κέντρο φιλοξενίας 700 ατόμων!

Σε απόγνωση βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Σάμου εξαιτίας των έντονων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί από τους μετανάστες !

Η δραματική κατάσταση στο hot spot στο Βαθύ και οι αναποτελεσματικοί χειρισμοί  στη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης οδήγησαν στο ίδιο τραπέζι όλα τα κόμματα σε νομαρχιακό επίπεδο ζητώντας από τους αρμόδιους άμεσα λύσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με την τελευταία επίσημη καταγραφή στο κέντρο φιλοξενίας του νησιού διαμένουν 2.932 άτομα τη στιγμή που η χωρητικότητα του ανέρχεται σε 700! 

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή σύσκεψη των νομαρχιακών επιτροπών ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Δημοκρατίας, Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Ανεξάρτητων Ελλήνων Σάμου, παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Σεβαστάκη, ώστε να υπάρξει μία συνολική αποτίμηση των τελευταίων δεδομένων.

Οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων κομμάτων, σε κοινή γραμμή, αφού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τις καθυστερήσεις από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στην υλοποίηση των μέτρων αποσυμφόρησης του hot spot ζήτησαν παρεμβάσεις που θα ανακουφίσουν το νησί από τα σοβαρά ζητήματα που έχουν ανακύψει.

Μάλιστα, συμφώνησαν σε ένα κοινό κείμενο, που έχει σταλεί προς έγκριση στα κεντρικά γραφεία των κομμάτων στην Αθήνα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video