ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διοργάνωση του 1ου Αριστοτέλειου Δρόμου Αντοχής που θα διεξαχθεί στις 22 Οκτωβρίου, με τις δηλώσεις συμμετοχής να συνεχίζονται.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διοργάνωση του 1ου Αριστοτέλειου Δρόμου Αντοχής που θα διεξαχθεί στις 22 Οκτωβρίου, με τις δηλώσεις συμμετοχής να συνεχίζονται.
Οι δρομείς θα καλύψουν συμβολική διαδρομή 30 χιλιομέτρων από τις Αιγές μέχρι τη Σχολή Αριστοτέλους, στα βήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Αριστοτέλη. Σε όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν 6 σταθμοί τροφοδοσίας (με νερά, ισοτονικά, μπανάνες, σταφίδες, τζελ, κόκα
κόλες κ.ά.), χημικές τουαλέτες και υποστήριξη από το ΕΚΑΒ.
Θυμίζουμε ότι παράλληλα με τον Δρόμο Αντοχής των 32 χλμ. θα διεξαχθεί και δρόμος 5 χιλιομέτρων, στον οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν περισσότεροι δρομείς, επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Περιγραφή αγώνων
Αγώνας 30 χιλιομέτρων. Διεξάγεται εξολοκλήρου σε άσφαλτο, χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Ξεκινάει από τους Βασιλικούς Τάφους των Αιγών, ακολουθεί τον δρόμο για Βέροια περνώντας από Μετόχι, γέφυρα τεχνητής λίμνης του Αλιάκμονα, Αγία Βαρβάρα, κόμβο Εγνατίας, περιφερειακή οδό προς Νάουσα-Έδεσσα, Εργοχώρι, Πατρίδα, επαρχιακή οδό Νάουσας-Έδεσσας, Κοπανό (περιοχή «Τζουμέλα»), Σχολή Αριστοτέλους.
Αγώνας 5.000 μέτρων. Ξεκινά από τη Σχολή Αριστοτέλους προς Κοπανό (περιοχή «Τζουμέλα») και επιστροφή στη Σχολή Αριστοτέλους.
Ώρα εκκίνησης αγώνων: 09:00 π.μ.

Διοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, Δήμος Βέροιας, Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, Γ.Ε. Νάουσας, με την τεχνική υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων, Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video