ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

2η Ανάβαση Βλάστης - Η κορυφή κατακτιέται μόνο αν συνεχιστεί η ανάβαση

Η δεύτερη Ανάβαση Βλάστης είναι προ των πυλών και η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας καλεί αγωνιζόμενους, θεατές και υποστηρικτές να συνεχίσουν μαζί την ανάβαση για την κατάκτηση της κορυφής όπως εξάλλου το έπραξαν και πέρσι.

Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί από την Α.Λ.Π. ο 5ος γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος στην γνωστή και αγαπημένη ειδική διαδρομή των 4.5 χλμ. Μια απαιτητική ειδική διαδρομή για αθλητές και αγωνιστικά η οποία μετά από «14 Κ» και διαμέσου ενός υπέροχου αλπικού τοπίου καταλήγει λίγα χιλιόμετρα πριν το παραδοσιακό χωριό Βλάστη όπου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των κυπέλλων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Δευτέρα 21 Αυγούστου και λήγουν την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Το παράβολο συμμετοχής είναι κοινό για όλους και ανέρχεται στα 130€, τα 80€ πληρώνονται στην ΟΜΑΕ μέσω του συστήματος ΣΔΔΑ και το υπόλοιπο 50€ στον λογαριασμό της Α.Λ.Π.

Το πρόγραμμα του αγώνα είναι όμοιο με πέρσι, το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου από τις 8:30 έως τις 10:30 θα γίνει η διεξαγωγή του τεχνικού ελέγχου των αγωνιστικών και ο διοικητικός έλεγχος των αθλητών ενώ τα τρία σκέλη των χρονομετρημένων δοκιμαστικών θα εκκινήσουν στις 11:30. Την ίδια ακριβώς ώρα θα εκκινήσει και την επομένη, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, ο αγώνας που αποτελείται από δύο σκέλη. Η ειδική θα κλείσει όπως προβλέπεται από τον κανονισμό και τις δύο ημέρες μία ώρα πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού, δηλαδή στις 10:30.

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας εγγυάται έναν ασφαλή, εντυπωσιακό, ανταγωνιστικό, θεαματικό αγώνα και σε περιμένει να κατακτήσεις μαζί της την κορυφή της 2ης Ανάβασης Βλάστης.



ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
Τηλ :2463 502087 - fax2463 502178
alptolemaidas@hotmail.com - www.alp.com.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video