ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

NIKHΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ



ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΗΛΕΨΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 3 - 1.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.




Δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Κιλκισιακός που υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου την Δόξα Δράμας. Τελικό αποτέλεσμα νίκη με 3-1 για τα κορίτσια μας, κόντρα σε μια ομάδα που κατέλαβε τη τρίτη θέση στον πρώτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ο δυνατός αέρας που έπνεε δε βοήθησε τις δύο ομάδες. Στο ξεκίνημα και με τον άνεμο υπέρ τους, οι παίκτριες της Δόξας μπήκαν καλύτερα χάνοντας στο 2' τετ-α-τετ- καθώς η Τσαρτσαράκη σταμάτησε τη Τσιγκοζίδου, που όμως τρία λεπτά αργότερα πλάσαρε σωστά για το 1-0.


Από το 15' και μετά ο Κιλκισιακός ανέβασε την απόδοσή του, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τη Φωτεινή Χατζηγεωργιάδου, και τελικά στο 36' έφτασε στην ισοφάριση.


Μαγικός συνδυασμός Γάτσιου με Αναστασιάδου, με τη τελευταία να μπαίνει στη περιοχή και να "γράφει" το 1-1.


Στην επανάληψη η Δόξα έχασε ευκαιρία και πάλι στις αρχές καθώς η Τσαρτσαράκη είχε σημαντική απόκρουση. Από εκεί και μετά οι παίκτριες του Νίκου Κωτάκη ήταν καλύτερες, και παρά τις πολλές αλλαγές, δεν επηρεάστηκαν, βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο όσα έχουν διδαχθεί φέτος.

Στο 76' και στο 89' πέτυχε δύο τέρματα η Σοφία Σγουράκη. Επόμενο φιλικό το Σάββατο 29' Απριλίου στις 11 το πρωί με τη Πανσερραϊκή και πάλι στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου.


ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Αδαμίδου, Ασκονίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Βασιλειάδου, Γάτσιου, Καραβασίλη, Φούρναρη, Χατζηγεωργιάδου. Αγωνίστηκαν και οι Τζιτζίδου, Παρπαρά, Σγουράκη, Κουτσουραδή, Τσιόνκη,Παυλίδου, Ν. Παπαδοπούλου, Τατίδου, Μαχαιρίδου, Αρβανιτάκη και Αντωνιάδου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ













Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video