ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η 76η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ



Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η 76η επέτειος της «Μάχης των Ευζώνων» σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου 2017. Μετά την δοξολογία που πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως, Γέφυρας και Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευζώνων ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώον του χωριού στην οποία μνημονεύθηκαν και τα ονόματα των τεσσάρων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων οι οποίοι έπεσαν πρόσφατα στο καθήκον. 


Τον πανηγυρικό λόγο έγραψε και εκφώνησε η πολιτιστική διαχειρίστρια του Δήμου και απόγονος των πεσόντων Αλεξία Ιωαννίδου. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και προσκλητήριο πεσόντων. 


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, οι βουλευτές του Ν. Κιλκίς κ. Γ. Γεωργαντάς και κ. Θ. Παραστατίδης όπως και ο βουλευτής του Ν. Θεσσαλονίκης κ. Ι. Σαρίδης, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Μιχαλία Καραμισάκη, οι αντιδήμαρχοι κ. Γ. Φράγκος, Γ. Παμποράκης και Θ. Απουσίδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κ. Σιωνίδης και Ι. Συμεωνίδης, όπως και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ευζώνων κ. Ν. Τσανικίδης. Την επέτειο τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Υποδιοικητής της 33ης Ταξιαρχίας Συνταγματάρχης Β. Βαρελάς με αντιπροσωπεία στρατιωτικών, ο Διοικητής του Α.Τ. Ευζώνων Ι. Πυλαρινός και ο Διοικητής του Σταθμού Συνοριακής Φύλαξης Ευζώνων κ. Β. Μπιζιώτης και πλήθος κόσμου. 



Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικοχορευτικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευζώνων ο οποίος χόρεψε ποντιακούς χορούς.









Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video