ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνελήφθη χθες στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, μέλος εγκληματικής ομάδας, που κατηγορείται για ένοπλη ληστεία και απόπειρα ληστείας.

Συνελήφθη χθες (20-4-2017) το πρωί στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, μέλος εγκληματικής ομάδας, που κατηγορείται για ένοπλη ληστεία και απόπειρα ληστείας, βάσει εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Βέροιας, που εκδόθηκε σε
βάρος του. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο
προαναφερόμενος δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη διαμονή του στην χώρα. Ο 30χρονος ήταν μέλος της εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούταν σε ληστείες στην Ημαθία και τις προηγούμενες ημέρες συνελήφθησαν για την δράση τους τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 28, 27 και 21 ετών, που κατηγορούνται για τα αδικήματα της ληστείας, της απόπειρας ληστείας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα προαναφερόμενα άτομα, από τον περασμένο Μάρτιο, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν με την απειλή όπλων ληστείες σε περιοχή της Ημαθίας, με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος. Συγκεκριμένα, ενέχονται σε μία περίπτωση ληστείας το Μάρτιο σε πρατήριο υγρών καυσίμων σε περιοχή της Ημαθίας, όπου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή δύο κυνηγετικών καραμπινών και μαχαιριού, ακινητοποίησαν υπάλληλο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.800 Ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης στην ίδια περιοχή λίγες ημέρες μετά, χρησιμοποιώντας μία κυνηγετική καραμπίνα, ακινητοποίησαν δύο άτομα που βρίσκονταν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, χωρίς όμως να τους αφαιρέσουν κάτι. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, εντόπισαν την 4-4-2017 τον 27χρονο και τον 21χρονο, σε σπίτι που χρησιμοποιούσαν σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας και κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του 21χρονου και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι μήκους 18 εκατοστών, τρία κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 140 Ευρώ, μία κουκούλα και ένα ζευγάρι γάντια. Όπως διαπιστώθηκε από την περαιτέρω έρευνα, το ένα από τα παραπάνω κατασχεμένα κινητά τηλέφωνα, είναι αυτό που αφαίρεσαν από τον υπάλληλο του πρατηρίου υγρών καυσίμων. Στη συνέχεια εντοπίσθηκε και ο 28χρονος συνεργός τους, ενώ σε αγροτική περιοχή οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σακίδιο που είχαν αποκρύψει τα παραπάνω άτομα και περιείχε δύο κυνηγετικές καραμπίνες (η μία αποσυναρμολογημένη), 6 φυσίγγια και 2 ζευγάρια γάντια, που χρησιμοποιούσαν για τη διάπραξη των ληστειών και κατασχέθηκαν. Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες στερούνται και των ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video